tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επέστρεψε στις νίκες η Αγία Βαρβάρα

Επανήλθε στις καλές εμφανίσεις η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα και αναδείχθηκε νικήτρια στον αγώνα με την Ακαδημία Βέροιας, το απόγευμα της Κυριακής 6/3/2016, για τη 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, με τελικό σκορ 2 – 0.

Πολύ καλός αγώνας για την ομάδα του Αστέρα που ξεκίνησε με επιθετική διάθεση και καρποφόρησε στο 4' με το πέναλτι που κέρδισε ο Αντωνιάδης αφού τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή αμυντικός των φιλοξενουμένων. Την εκτέλεση ανέλαβε στο επόμενο λεπτό ο Ρηγόπουλος και με εύστοχο χτύπημα έδωσε προβάδισμα, στους γηπεδούχους.

Στο 15' ωραίος συνδυασμός των επιθετικών του Αστέρα με τελευταίο αποδέκτη το Δήμου που βγήκε μόνος από πλάγια αριστερά αλλά στο σουτ που δοκίμασε η μπάλα πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κούβαρου Α. Επόμενη καλή φάση στο 17' με σέντρα του Ρηγόπουλου προς τη μικρή περιοχή αλλά δεν κατάφερε ο Σερασκιέρης να σπρώξει με προβολή τη μπάλα τα δίχτυα κοντά στο δεύτερο δοκάρι.

Η πίεση των γηπεδούχων έφερε πάλι αποτέλεσμα στο 29' όταν στο δυνατό σουτ που δοκίμασε ο Σερασκιέρης από το ύψος της περιοχής, χτύπησε η μπάλα στο χέρι του Παπαδόπουλου Χ. που βρισκόταν μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι για δεύτερη φορά, την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρηγόπουλος και με δυνατό χτύπημα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2 – 0.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 34' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γαβριηλίδη αλλά η μπάλα πέρασε έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μυλώση.

Στο 37' οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για ανατροπή του Ρηγοπούλου που έφυγε από πλάγια θέση μόνος του, αλλά ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στον αγώνα. Πολύ καλή στιγμή στο 41' με τον Αντωνιάδη που πλαγιοκόπησε από δεξιά μπήκε στην περιοχή και στο σουτ που δοκίμασε , απέκρουσε σωτήρια ο Κούβαρος Α. σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο με πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, στο 48', σε σουτ το Μούτσα από πλάγια θέση αλλά μπλόκαρε σταθερά ο Μυλώσης. Απάντηση για την ομάδα του Αστέρα στο 60', με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουβατσίδη, πολύ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Μεγάλη ευκαιρία για να τριπλασιάσουν τα τέρματα τους οι γηπεδούχοι στο 69' όταν στο γέμισμα που έγινε μέσα στην περιοχή της Ακαδημίας, πρόλαβε την έξοδο του Κούβαρου Α. ο Σερασκιέρης και στην κεφαλιά που έκανε σε κενή εστία η μπάλα πήγε προς τον τέρμα, αλλά πρόλαβε να γυρίσει ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων και μπλόκαρε τη μπάλα την τελευταία στιγμή.

Στο 80' έφυγε μόνος στην αντεπίθεση ο Σερασκιέρης και στο σουτ που δοκίμασε απέκρουσε προς στιγμή ο Κούβαρος και στην επαναφορά της μπάλας ξανακάνει σουτ ο ίδιος παίκτης, από πλάγια θέση αλλά μπλόκαρε σωτηρία ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων , την τελευταία στιγμή.

Ευκαιρία για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι είχαν στο 85' όταν ο Κουβατσίδης πήγε να διώξει τη μπάλα, στο ύψος της περιοχής και στο κοντρόλ του έφυγε η μπάλα με αποδέκτη τον Κούβαρο Ε., αλλά στο σουτ που δοκίμασε απέκρουσε ο Μυλώσης και στην συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί του Αστέρα.

Πολύ καλή κεφαλιά του Σερασκιέρη στο 86' στο δεύτερο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι των φιλοξενουμένων.

Τελευταία φάση του αγώνα στις καθυστερήσεις όταν έφυγε μόνος ο Παρασκευαϊδης στην επίθεση και στο δυνατό σουτ που έκανε σε κενή εστία, η μπάλα πέρασε άουτ.

Η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ καλή που έπαιξε κυρίως επιθετικό ποδόσφαιρο και αν εκμεταλλευόταν καλύτερα τις ευκαιρίες που τις δόθηκαν θα είχε πετύχει περισσότερα τέρματα.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Μάριος Κατικαρίδης): Μυλώσης, Κουβατσίδης, Σαμψωνίδης, Λασκάρογλου, Εμμανουηλίδης, Δήμου (66' Παρασκευαϊδης) Ζέρβας, Σερασκιέρης (93' Παυλίτσας), Ρηγόπουλος, Αντωνιάδης (88' Γαλάνης), Κοντογιάννης.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ (Θεόδωρος Τέγος): Κούβαρος Αντ., Γαβριηλίδης, Ταρατσίδης, Μούτσα, Μπούγκαρτσιτς (46' Απαζίδης), Μπρανιώτης, Σοφιανίδης, Κούβαρος Ε., Παπαδόπουλος Χ., Πορφύρης, Γκιουλέκας (65' Σαντικίδης),

Διαιτητής του αγώνα κ. Βρέσκας Γ. με βοηθούς κ. Μοσχολιό Ζ. και Παυλίδη Θ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69