tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα στην Αλεξάνδρεια (φωτογραφίες & βίντεο)

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 20 Απριλίου στο δημοτικό στάδιο Αλεξάνδρειας. Τον αγώνα διοργάνωσαν 10 προπονητές της Α2 στην ΕΠΣ Ημαθίας ομάδων του δήμου Αλεξάνδρειας με πρωτοβουλία του προπονητή Σάκη Παγγούρα και του δημοσιογράφου Τάσου Ντομουχτσή.

Πριν την έναρξη του αγώνα βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον αθλητισμό ο Ολυμπιονίκης των Special Olympics Νίκος Τουλίκας, ο πρωταθλητής Ελλάδος στο Tae Kwon Do Κων/νος Χαμαλίδης, ο πρωταθλητής Ελλάδος στο Παγκράτιο Άθλημα Λουκάς Ρηγόπουλος, ο πιο αγνός φίλαθλος της Αλεξάνδρειας Χρήστος Ιασονίδης και ο Σάκης Παγγούρας (του έγινε έκπληξη) για τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα.

Επίσημοι προσκεκλημένοι του αγώνα οι γνωστοί ποδοσφαιριστές Γιώργος Μύρτσος, Σάββας Κωφίδης και Γρηγόρης Τσινός.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, ο πρόεδρος της ΚΕΔ Αλεξάνδρειας Στέφανος Δελιόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι και αρκετός κόσμος.

Στο ημίχρονο του αγώνα αγωνίστηκαν τέσσερις ακαδημίες ποδοσφαίρου από τον δήμο Αλεξάνδρειας ο Αστέρας, η Football Stars, οι Τηλέμαχοι και η Karaliopoulos Academy.

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στα Παιδιά της Άνοιξης και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο - Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69