tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ξεκινούν την Κυριακή τα πλέι οφ και πλέι άουτ στην Β’ ερασιτεχνική

Ξεκινούν την Κυριακή 8 Μαρτίου τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ στην Β’ ερασιτεχνική. Να θυμίσουμε ότι αγώνες θα γίνουν μόνο στον Α’ όμιλο, αφού στον Β’ όμιλο με βάση την βαθμολογία όλα κρίθηκαν στην κανονική περίοδο.

Η φάση των πλέι οφ γίνεται για να αναδειχθεί η δεύτερη ομάδα του ομίλου που θα πάρει το εισιτήριο ανόδου στην Α’ ερασιτεχνική. Για τα πλέι οφ θα παίξουν:

Διαβατός - ΑΕ Τρικάλων

Καμποχώρι - Καψόχωρα

Αν οι γηπεδούχοι πάρουν τη νίκη, περνούν στον τελικό για την άνοδο στην Α’ ερασιτεχνική. Αν κερδίσει φιλοξενούμενος, τότε θα χρειαστεί και δεύτερο ματς σε ουδέτερη έδρα και ο νικητής θα πάρει την πρόκριση. Να θυμίσουμε ότι περίπτωση ισοπαλίας δεν υπάρχει (προβλέπεται παράταση και πέναλτι για να αναδειχθεί νικητής).

Η φάση των πλέι άουτ γίνεται για να αναδειχθεί η ομάδα που θα πέσει στην Γ’ ερασιτεχνική. Για τα πλέι άουτ θα παίξουν:

Λιανοβέργι - Νέα Νικομήδεια

Παλατίτσια - Κυψέλη 

Αν οι γηπεδούχοι πάρουν τη νίκη, εξασφαλίζουν την παραμονή τους. Αν κερδίσει φιλοξενούμενος, τότε θα χρειαστεί και δεύτερο ματς σε ουδέτερη έδρα και ο νικητής θα κερδίσει την παραμονή στην κατηγορία. Να θυμίσουμε ότι περίπτωση ισοπαλίας δεν υπάρχει (προβλέπεται παράταση και πέναλτι για να αναδειχθεί νικητής). Οι δυο ηττημένοι θα παίξουν στην συνέχεια μεταξύ τους για το ποιος θα πέσει στην Γ’ ερασιτεχνική.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69