tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δύο νίκες για τον Νηρέα Βέροιας

nireras 2015

Νικηφόρο ήταν το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες του Νηρέα Βέροιας. Την Κυριακή η ανδρική ομάδα στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, πέτυχε ευρεία νίκη στο Νεόκαστρο επί του τοπικού Αχιλλέα με σκορ 6-1.

Η ομάδα του Γιάννη Παυλίδη ήταν καλύτερη σε ολόκληρη την διάρκεια της αναμέτρησης και ιδιαίτερα στο β΄ ημίχρονο στο οποίο φάνηκε και η πολύ μεγάλη διαφορά στην καθημερινή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

Για τον Νηρέα Βέροιας τα γκολ πέτυχαν οι 3', 27', 49' Γκιάλτης, 75' Ντουμάνης, 84' Αντωνίου και 90' Στυλίδης,

ΝΕΟΚΑΣΤΡΟ (Νησελίτης Αντ.): Ντόγκας (79' Γεωργάς), Αράπος, Πίσιος Χ., Βενιόπουλος Π., Πίσιος Ν., Μηλιώτης Ε., Μπαρτζώκας, Βενιόπουλος Σ., Κολόκας (66' Καλαϊτζής), Μηλιώτης Γ., Παρσόπουλος.

ΝΗΡΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Παυλίδης): Σαφαρίκας, Περπερίδης, Αντωνίου, Κουκλανιώτης, Γκόγκος, Γκιάλτης (80' Τζώνι), Λαζός, Ντουμάνης, Στυλίδης, Φραδέλος (75' Θωμαϊδης), Παυλίδης.

Νίκη και στο παιδικό
Το Σάββατο το πρωί στα πλαίσια του παιδικού πρωταθλήματος, ο Νηρέας Βέροιας φιλοξένησε την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα Αλεξάνδρειας.
Μετά από πολύ καλό παιχνίδι, η βεροιώτικη ομαδα νίκησε με σκορ 3-0. Δύο γκολ πέτυχε ο Κωστογλίδης και ένα ο Ματελόπουλος.

Τα τμήματα της Σχολής
Τέλος τα τμήματα υποδομής της Σχολής Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας (μπαμπίνι, προτζούνιορ, τζούνιορ και προπαιδικό), υποδέχθηκαν στις εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδυτηρίων Βέροιας, τα αντίστοιχα τμήματα του Μακεδόνα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69