tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ισοπαλία 2-2 του Νηρέα Βέροιας στο Νησέλι με παράπονα...

Nireas-propaidiko

Με πολλά παράπονα άφησε η διαιτησία του κ. Βρέσκα την ομάδα του Νηρέα Βέροιας. Δεν είναι τόσο τα δύο πέναλτι που έδωσε υπέρ του Νησελίου, όσο η ανοχή που έδειξε στο σκληρό παιχνίδι των παικτών της αντίπαλης ομάδας, σε βάρος των νεαρών παικτών της βεροιώτικης ομάδας.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα, το τελικό 2-2 στο Νησέλι με τον τοπικό Αλιάκμονα, δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα των δύο αντιπάλων. Ο Νηρέας ήταν καλύτερος και ισοφαρίστηκε στο 90΄ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Κοτταρίδης. Ο τερματοφύλακας του Νηρέα Αλέξανδρος Σαφαρίκαςαπέκρουσε κι άλλο πέναλτι που κτύπησε ο Καζαλί των γηπεδούχων στο 63΄.

Το σκορ άνοιξε στο 12΄ ο Παυλίδης για να ισοφαρίσει στο 75΄ ο Κοτταρίδης. Ο Νηρέας πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ με τον Θωμαϊδη στο 77΄, αλλά το Νησέλι ισοφάρισε στο 90΄ με πέναλτι που εκτέλεσε ο Κοτταρίδης.

ΝΗΣΕΛΙ (Κοτταρίδης Κ.): Μπούρας, Κουκουφτόπουλος, Κοτταρίδης, Γιοβανόπουλος Π., Τσογμελίδης, Τάτα (73' Γιοβανόπουλος Κ.), Μουσενίκας, Χουσεϊνογλου (46' Πούλιος), Ντέτια, Τσιβούλας, Καζαλί.

ΝΗΡΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Παυλίδης): Σαφαρίκας, Περπερίδης, Δημούλτσης, Γκιάλτης, Λαζός, Ντουμάνης (66' Τζώνι), Στυλίδης, Παυλίδης (90' Κωστογλίδης), Γκόγκος, Κουκλανιώτης, Ταχτατζής (46' Θωμαϊδης).

Φιλική νίκη το παιδικό

Για να μην υπάρχει αγωνιστική απραξία μέχρι να αρχίσει η επόμενη φάση του παιδικού πρωταθλήματος, η παιδική ομάδα της Σχολής Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας, έδωσε φιλικό παιχνίδι στους Γεωργιανούς, με την αντίστοιχη της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας και νίκησε με σκορ 2-1.

Τα υπόλοιπα τμήματα της Σχολής Ποδοσφαίρου-Νηρέας Βέροιας υποδέχθηκαν στις εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων τα τμήματα του Αριστοτέλη Νάουσας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69