tsakiridis ban july21

sidiropoulos oil

Τα Παπάκια

Δείτε το φυλλάδιο προσφορών!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

access ban20

http://e-karamitsos.gr/

Παρελθόν από τις μικτές Ημαθίας ο Λυμούσης

limousis antonis

Παρελθόν αποτελεί από σήμερα για τις Μικτές Ημαθίας, ο Αντώνης Λυμούσης, μετά από 6 χρόνια πετυχημένης παρουσίας στο συγκεκριμένο πόστο. Την απόφαση για την λύση της συνεργασίας, την κοινοποίησε ο πρόεδρος Μικτών ομάδων κ. Τσιρογιάννης Νικόλαος, ο οποίος εξουσιοδοτήθηκε για τον σκοπό αυτό μετά απόφαση του Δ.Σ της ΕΠΣ Ημαθίας.

Ο πρώην πλέον ενωσιακός προπονητής που ήταν μέχρι τώρα ο μακροβιότερος στην θέση αυτή, από τότε που η ΕΠΣΗ συμμετέχει στα Πανελλήνια πρωταθλήματα, παύεται από τα τμήματα υποδομής της ΕΠΣ Ημαθίας, όντας ένας από τους πιο επιτυχημένους Ενωσιακούς προπονητές, αφού επί της θητείας του, η ΕΠΣ Ημαθίας σε επίπεδο Νομών, την περίοδο 2009-10 κατέκτησε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία των Παίδων. Επίσης διετέλεσε επί τρία συναπτά έτη υπεύθυνος Περιφερειακός προπονητής, καταλαμβάνοντας μάλιστα την περίοδο 2012-13 την 2η θέση χάνοντας η ομάδα Νέων στον τελικό στα πέναλτι. Τέλος φέτος ήταν μέλος της ομάδας της Βόρειας Ζώνης, έχοντας μάλιστα και τέσσερεις παίκτες στην 18άδα από την ομάδα Νέων της Ημαθίας, όπου τελικά η ομάδα Νέων πήρε την 2η θέση. Ήδη ο Αντώνης Λυμούσης, κάτοχος διπλώματος UEFA B' παρακολουθεί την αναθεωρητική σχολή για ανανέωση της ταυτότητας τριετίας βάσει των νέων κανονισμών της Uefa, που γίνεται στην Ημαθία και δηλώνει έτοιμος να κάνει το επόμενο προπονητικό βήμα.

Αναλυτικά η δήλωση του πετυχημένου Ενωσιακού προπονητή:

«Μετά το τέλος των υποχρεώσεων με τις Μικτές ομάδες, με την παρούσα ανακοίνωση, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι λύθηκε η συνεργασία μας με την ΕΠΣ Ημαθίας. Ταυτόχρονα θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλα τα μέλη του Δ.Σ, και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Καραμελίδη, που μου εμπιστεύθηκαν αυτή την τόσο τιμητική θέση και στη συνέχεια στήριξαν έντονα την προσπάθειά μου, για έξι συνεχόμενα χρόνια, ώστε να φθάσουμε ποδοσφαιρικά την ΕΠΣ Ημαθίας ψηλά στις προτιμήσεις όλων όσων ασχολούνται με τις αναπτυξιακές ηλικίες. Να ευχαριστήσω επίσης τους άμεσους συνεργάτες που είχα δίπλα μου, καθώς και όλους ανεξαιρέτως τους προπονητές και τις Διοικήσεις των ομάδων και Ακαδημιών, για την άριστη και εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Τελευταία άφησα τα δεκάδες παιδιά που πέρασαν από τις Μικτές ομάδες τα έξι αυτά χρόνια, οι οποίοι είτε φόρεσαν ή όχι την αντιπροσωπευτική φανέλα της ΕΠΣ Ημαθίας, τα οποία θέλω να τα ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου και να τους ευχηθώ να έχουν υγεία, πρόοδο και οι στόχοι που βάζουν στην ζωή τους να εκπληρωθούν. Είμαι υπερήφανος γι όλα αυτά τα παιδιά. Όπως υπερήφανα πρέπει να αισθάνονται και αυτά και οι σύλλογοι τους και οι οικογένειές τους. Πολύ ταλέντο, απίστευτη διάθεση, και σπουδαίοι χαρακτήρες. Μόνο καλά λόγια έχω να πω για όλους. Ήμασταν δεμένοι μεταξύ μας. Ήμασταν ομάδα. Ήμασταν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Αυτό πιστεύω ήταν και το κυριότερο συστατικό της επιτυχίας τους, όλα αυτά τα χρόνια.

Τα έξι αυτά χρόνια συνεργασίας, προσπάθησα να συμβάλλω στην πρόοδο και βελτίωση του ποδοσφαίρου μέσω των Μικτών ομάδων, με όπλο μου τη σκληρή, μεθοδική και προγραμματισμένη δουλειά και ταυτόχρονα την ανιδιοτέλεια, την παιδαγωγική σκέψη και λειτουργία. Καταφέραμε όλοι μαζί να επιτύχουμε πολλά και σίγουρα να προχωρήσουμε αρκετά βήματα προς τα εμπρός. Εξάλλου οι αγωνιστικές επιτυχίες τόσο σε επίπεδο Μικτών ομάδων, όσο και Περιφερειακών ομάδων αλλά και ομάδων Ζωνών, καταμαρτυρούν όλα αυτά. Ανεβάσαμε αρκετά ψηλά τον πήχη στην Ημαθία, γιατί αναμφίβολα και ιδιαίτερα σε νεαρή ηλικία, υπάρχει μεγάλο ταλέντο, αλλά ΕΜΕΙΣ που ασχολούμαστε με τις υποδομές πρέπει να εξελίσσουμε τον τρόπο δουλειάς μας, ώστε να υπάρχει πιο ομαλή μετάβαση σε μεγαλύτερες ομάδες. Στην κορυφή της εξέλιξης είχαμε πάντα σαν κοινό στοιχείο με όσους συνεργάστηκα, τα παιδιά, γιατί ΑΥΤΑ είναι πάνω από όλα και πέρα από κάθε σκοπιμότητα.

Βασική μου πεποίθηση ήταν και είναι ότι όλες οι θέσεις θα πρέπει να ανανεώνονται. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά και με αίσθημα ευθύνης ότι έκανα στο ακέραιο την δουλειά μου και προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις για να έρθουν οι επιτυχίες. Στον έντιμο αυτό αγώνα που έκανα μπορεί και κάποιος να δυσαρεστήθηκε. Κρατώ μόνο τις όμορφες στιγμές. Εκτιμώ ότι ο χώρος μας έχει αξιόλογους και ικανούς συναδέλφους προπονητές και θα μπορέσουν να πάνε τις Μικτές ομάδες ένα βήμα παραπάνω. Με τη λογική αυτή θα είμαι πάντα δίπλα στην προσπάθεια αυτή και η βοήθειά μου θα είναι δεδομένη όποτε μου ζητηθεί. Πλέον είμαι έτοιμος να προσφέρω τις ποδοσφαιρικές μου γνώσεις, νέα δεδομένα και εμπειρίες σε νέους ποδοσφαιρικούς ορίζοντες».

H iRepair σας περιμένει στην Βέροια!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ

methodos orizontio

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

sidiropoulos

studio 69