tsakiridis ban july21

sidiropoulos oil

Τα Παπάκια

Δείτε το φυλλάδιο προσφορών!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

access ban20

http://e-karamitsos.gr/

Μεγάλη επιτυχία είχε το 8ο τουρνουά ποδοσφαίρου «ευ αγωνίζεσθαι» από τον «Απόλλων» Αγ. Γεωργίου

apollon paidiko

Με την συμμετοχή των ακαδημιών της σχολής Γαϊτάνου, του Μακεδόνα, της Πατρίδας, του οικοδεσπότη Απόλλωνα Αγ. Γεωργίου, της παιδικής ομάδας U15 της Βέροιας και με την ευγενή συμμετοχή των δυο γυναικείων τμημάτων (Κορασίδων & Γυναικών) του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 8ο τουρνουά ποδοσφαίρου «ευ αγωνίζεσθαι» της ακαδημίας του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου, στις εγκαταστάσεις των γηπέδων της Ράχης που παραχωρήθηκε ευγενικά στον Απόλλωνα, λόγω συντήρησης του χλοοτάπητα του γηπέδου Αγ. Γεωργίου.

makedonas paidiko

Σημείο αναφοράς η συμμετοχή των κορασίδων και των γυναικών του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, της οποίας προπονητής είναι ο κ. Σπυριδωνίδης Γ., έχοντας συνεργάτη τον Σάκη Παπαδίνα και φυσικά την «δικιά» μας Σούλα Σπυριδωνίδου η οποία μεταγράφηκε στην οικογένεια του ΑΡΗ τον Ιανουάριο και μάλιστα έβαλε και η ίδια το χέρι της να κρατηθεί η ομάδα στην Α' Εθνική και να βγει η πρώτη σκόρερ του ΑΡΗ.

Ένα τουρνουά που έχει γίνει πλέον θεσμός, ξεκίνησε τον Μάϊο του 2009 και συνεχίστηκε για μια ακόμη φορά φέτος σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Την ιδέα και την ονομασία του τουρνουά (ευ αγωνίζεσθαι) την έδωσε τότε η ψυχή της ακαδημίας, ο Κουτρουλιάς Αλέκος. Πρόεδρος στο σωματείο ήταν ο Β. Παπαδόπουλος ο οποίος παραμένει ακόμη στη θέση του. Η ιδέα βρήκε τότε συμπαραστάτη στα χέρια του τεχνικού υπεύθυνου της ακαδημίας του Απόλλωνα και πρώην ενωσιακού κ. Λυμούση Αντώνη, ο οποίος με τον συνεργάτη του Παπαδίνα Σάκη, κατάφεραν να αναδείξουν ένα αθλητικό γεγονός της περιοχής και το οποίο όπως γράψαμε πιο πάνω συνεχίζεται με επιτυχία μέχρι και σήμερα.

patrida paidiko

Επτά ομάδες και πέραν των 150 παιδιών έλαβαν μέρος σε ένα πολύ καλά οργανωμένο τουρνουά το οποίο αποτέλεσε μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου Οι μικροί ποδοσφαιριστές, καθώς και οι γυναίκες και κορασίδες του ΑΡΗ, έδωσαν την ευκαιρία στους φίλους του παιδικού και γυναικείου ποδοσφαίρου να χαρούν ένα όμορφο απόγευμα βλέποντας στο τερέν να αγωνίζονται αντίπαλοι αγόρια και κορίτσια με ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους την επιθυμία να πανηγυρίσουν ένα γκολ έναντι των αντιπάλων, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους και την αγωνιστικότητά τους, εισπράττοντας συγχρόνως το ζεστό χειροκρότημα από τους πολλούς φιλάθλους και γονείς που παρακολούθησαν τους αγώνες. Το μήνυμα που στείλανε τα αγόρια και τα κορίτσια που αγωνίστηκαν, ήταν πως στο τέλος δεν υπήρχαν νικητές και ηττημένοι. Δεν υπήρχαν πρώτοι και δεύτεροι. Νικητής ήταν μόνο το ποδόσφαιρο και το «ευ αγωνίζεσθαι».

papadinas

Η άψογη διοργάνωση αγωνιστικά από την ακαδημία του Απόλλωνα Αγ. Γεωργίου και η εξυπηρέτηση από τους ανθρώπους των εγκαταστάσεων της σχολής Γαϊτάνου, άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους αγόρια, κορίτσια, προπονητές, συνοδούς και γονείς, οι οποίοι αποχώρησαν αργά το βράδυ μετά το τουρνουά, δίνοντας ραντεβού για την επόμενο καλοκαιρινό τουρνουά της ακαδημίας του Απόλλωνα στο γήπεδό τους, με τους διοργανωτές να υπόσχονται πολλά και ενδιαφέροντα Happening τα οποία σχεδιάζουν από τώρα.

veria k15

H iRepair σας περιμένει στην Βέροια!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ

methodos orizontio

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

sidiropoulos

studio 69