tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δήμος Βέροιας: "Τιμή για την πόλη μας το Πανευρωπαϊκό Νέων"

football

Ο Δήμος Βέροιας και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσαν ότι η Τελική Φάση του U19 European Championship 2015, δηλαδή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015 για ποδοσφαιριστές ηλικίας κάτω των 19 ετών θα πραγματοποιηθεί από 6 Ιουλίου έως 19 Ιουλίου 2015 στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Βέροια, στην Κατερίνη και τη Λάρισα.

Η κλήρωση της UEFA για την κατάρτιση και των δύο ομίλων και του πλήρους αγωνιστικού προγράμματος της τελικής φάσης διενεργήθηκε την Τρίτη 9 Ιουνίου 2015, στην Κατερίνη. Ο Δήμος Βέροιας θα έχει την χαρά να φιλοξενήσει στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, τους παρακάτω αγώνες:

• 6 Ιουλίου: Ελλάδα vs Ουκρανία (20:30)
• 10 Ιουλίου: Ισπανία vs Ρωσία (19:00)
• 12 Ιουλίου: Ουκρανία vs Αυστρία (21:00)
• 13 Ιουλίου: Ισπανία vs Ολλανδία (21:00)

"Η Τελική Φάση του European Championship 2015 συμβάλει ενεργά στην στρατηγική ανάπτυξη του αθλήματος και διεξάγεται βάσει των υψηλών αγωνιστικών προτύπων και οργανωτικών προδιαγραφών που τίθενται από την UEFA, σε μορφή δεκαπενθήμερου τουρνουά. Αποτελεί ένα αθλητικό γεγονός υψηλού κύρους και αγωνιστικής αξίας, με πανευρωπαϊκή ακτινοβολία. Αποτελεί τιμή για την πόλη μας, το γεγονός ότι η Βέροια θα είναι μια από τις τρεις πόλεις που θα φιλοξενήσει μια κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, δίνεται δε παράλληλα στην πόλη μας, η ευκαιρία να προβληθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Τακτική ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο των εργασιών, τους συμμετέχοντες, το αγωνιστικό πρόγραμμα και γενικώς το τουρνουά πραγματοποιείται μέσω της επίσης ιστοσελίδας www.greece2015.gr, και με δελτία τύπου του Δήμου Βέροιας" αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69