tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ξεκινά στις 23 Μάρτη το 3ο Πρωτάθλημα Νέων Ημαθίας

football

Από τις 23 Μαρτίου έως τις 19 Μαΐουθα διεξαχθεί το 3ο πρωτάθλημα Νέων του Ν. Ημαθίας, με τη συμμετοχή των παρακάτω ομάδων:

α. ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
β. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
γ. Α.Σ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
δ. ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ
ε. ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Στο παραπάνω πρωτάθλημα θα συμμετέχουν ποδοσφαιριστές με τα παρακάτω κριτήρια:

α. Γεννηθέντες 1997 , με δικαίωμα συμμετοχής μέχρι 2 ποδοσφαιριστές ταυτόχρονα στην ενδεκάδα που αγωνίζεται.
β. Γεννηθέντες 1998, 1999, 2000 και μικρότεροι, όσο είναι δυνατόν, κατά την κρίση των σωματείων.
γ. Κάθε ομάδα να διαθέτει κατάσταση υγείας με το σύνολο των παικτών.
δ. Ο κάθε ποδοσφαιριστής να διαθέτει δελτίο ποδοσφαιριστή ΕΠΟ ή σε περίπτωση που δεν έχει εκδώσει δελτίο σε καμία ομάδα, να προσκομίζει πιστοποιητικό γέννησης με φωτογραφία.
ε. Στην περίπτωση που συμμετέχει, σε μια από τις παραπάνω ομάδες, ποδοσφαιριστής από άλλο σωματείο, να υπάρχει δήλωση του σωματείου ότι τον διαθέτει για αυτό το σκοπό.

Η γηπεδούχος ομάδα να εξασφαλίσει εγκαταστάσεις για την διεξαγωγή των αγώνων καθώς και τη συνδρομή παλαίμαχου διαιτητή. Σε κάθε αγώνα θα συντάσσεται φύλλο αγώνος.

Για την εύρυθμη διεξαγωγή του πρωταθλήματος νέων θα ισχύουν οι κανονισμοί του ΚΑΠ των ερασιτεχνικών σωματείων. Κάθε ομάδα θα έχει το δικαίωμα να κάνει μέχρι 5 αλλαγές παικτών σε κάθε αγώνα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των αγώνων το πρωτάθλημα ξεκινάει την Τρίτη 24-3-2015 και ολοκληρώνεται το Σάββατο 24-5-2015, με τη διεξαγωγή του τελικού που θα μετέχουν οι ομάδες που τερμάτισαν στην 1η και 2η θέση της βαθμολογίας. Ο τελικός θα διοργανωθεί στην έδρα και με μέριμνα του 1ου της βαθμολογίας. Μετά τη διεξαγωγή του τελικού θα απονεμηθούν κύπελλα και αναμνηστικά μετάλλια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο 3ο πρωτάθλημα νέων.

Τυχόν λεπτομέρειες και διαφοροποιήσεις του προγράμματος των αγώνων, θα γίνεται σε συνεργασία των υπευθύνων των ομάδων, με παράλληλη ενημέρωση της επιτροπής διοργάνωσης του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα

neoi programma

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69