tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προκρίθηκε στους ημιτελικούς του παιδικού ο Νηρέας Βέροιας

Nireas-paidiko2014-15-1

Στους ημιτελικούς του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας προκρίθηκε η ομάδα του Νηρέα Βέροιας. Στον επαναληπτικό αγώνα που έδωσε με την ομάδα του ΦΑΣ Νάουσα, αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 και σε συνδυασμό με τη νίκη (3-1) στην πρώτη αναμέτρησή τους, πήρε το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά.

Έγινε ένα καλό παιχνίδι με την ομάδα του Νηρέα να είναι καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα και να παίρνει δίκαια την πρόκριση. Το γκολ της βεροιώτικης ομάδας πέτυχε ο Περπερίδης στο 65΄.

Ο προπονητής του Νηρέα Γιάννης Παυλίδης παρέταξε τους Σακάκο, Θεοδώρου, Χερίδη, Δημούλα (65΄ Μαυρίδης), Ράδη, Γώτα, Γιαννακίδη, Γκιλιόπουλο (75΄ Σαράφης), Ματελόπουλο, Περπερίδη, Κωστογλίδη (75΄ Δελαντώνης).

Στους ημιτελικούς, ο Νηρέας Βέροιας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 11 το πρωί την αντίστοιχη ομάδα της Μελίκης και το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο της Μέσης.

Νίκησε και την Ραχιά

Βρήκε τον ρυθμό της η ανδρική ομάδα του Νηρέα Βέροιας, καθώς δίνει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, την Κυριακή νίκησε την Ραχιά με σκορ 2-0.

Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, αλλά οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν λιγοστές, κυρίως στο α΄ ημίχρονο. Στην επανάληψη ο Νηρέας ανέβασε «στροφές» και με γκολ του Φραδέλο (71΄) και του Ντουμάνη (79΄) πήρε δίκαια τη νίκη.

ΝΗΡΕΑΣ Β. (Παυλίδης): Συμεωνίδης, Λαζός, Κουκλανιώτης, Τζόνι, Δημούλτσης (82' Ματελόπουλος), Παυλίδης, Περπερίδης, Στυλίδης, Φραδέλος (85' Κωστογλίδης), Θωμαϊδης (60' Ντουμάνης), Γκιάλτης.

ΡΑΧΙΑ (Καραβαριώτης): Φωτόπουλος, Ιακωβίδης (78' Συμεωνίδης), Τσακιράκης, Χατζής, Σιδηρόπουλος, Γκίτσιος, Λαζαριώτης, Γιουβαντσικλάρ, Καλπακίδης (85' Φλώρος), Παρασκευαϊδης (46' Κάμινας), Παγώνης.

-Την Τετάρτη στις 4 το απόγευμα ο Νηρέας Βέροιας θα υποδεχθεί στο γήπεδο της Μέσης την πρωτοπόρο Αλεξάνδρεια, για την διεξαγωγή της αναμέτρησης που είχε αναβληθεί.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69