tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ενταχθείτε στα τμήματα του Ολυμπιακού-Νηρέα Βέροιας / Συνεχίζονται οι προπονήσεις

Απόλυτα πετυχημένη θεωρείται η φετεινή αγωνιστική παρουσία των ομάδων του Νηρέα και της Σχολής του Ολυμπιακού Βέροιας.

Η ομάδα του Νηρέα στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, κατέλαβε μια καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα, τηρουμένων των αναλογιών, καθώς η πολύ μεγάλη πλειοψηφία των παικτών της είναι πολύ νεαρής ηλικίας και στερούνταν της εμπειρίας. Κι αυτό φάνηκε με την εντυπωσιακή παρουσία στον δεύτερο γύρο με την συγκομιδή βαθμών και την ποιότητα του ποδοσφαίρου που παρουσίασε.

Για το παιδικό πρωτάθλημα, η αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού-Νηρέας Βέροιας, αγωνίστηκε στον τελικό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ Κουλούρας και κατέκτησε την 2η θέση, αν και μπορούσε να στεφθεί και πρωταθλήτρια, αν είχε λίγη τύχη με τις ευκαιρίες που έχασε σε καθοριστικά σημεία της ωραίας αναμέτρησης.

Αν και τα δύο τμήματα ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, ωστόσο η καθημερινή δουλειά στα γήπεδα συνεχίζονται με προπονήσεις και φιλικά, σε εντατικούς ρυθμούς.
Για τον λόγο αυτό η διοίκηση του Συλλόγου καλεί κάθε ενδιαφερόμενο ποδοσφαιριστή που θέλει να ενταχθεί στο ανδρικό και το παιδικό τμήμα, να παραστεί στις προπονήσεις που γίνονται από 3,30 έως τις 5.00 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας.

Την Κυριακή στην Πατρίδα

Εν τω μεταξύ τα τμήματα της μπαμπίνι, προτζούνιορ, τζούνιορ και προπαιδικό, θα αγωνιστούν την Κυριακή 3 Μαίου στην Πατρίδα σε τουρνουά που διοργανώνει η τοπική ομάδα.
Ώρα έναρξης αγώνων 10.30 π.μ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69