tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Beach soccer: Πρεμιέρα με … σασπένς

beach soccer
Συνεχίστηκε Δευτέρα και Τρίτη το 2ο τουρνουά Beach Soccer στο γυμναστήριο “Άρης Γεωργιάδης” στην Εληά με τις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής της Β΄ Φάσης της διοργάνωσης. Τα φαβορί, οι τέσσερις ομάδες που τερμάτισαν στις δύο πρώτες θέσεις των δύο ομίλων της Α΄ Φάσης, ξεκίνησαν με νίκες τις υποχρεώσεις τους, “τα χρειάστηκαν” όμως σε αρκετά σημεία των αναμετρήσεων τους, κάποιες από τις οποίες κρίθηκαν την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή. 
 
“X”Net-Πατσιαβούρας-Τρίγωνο 7-7, 5-4 στα πέναλτι
 
Στο εναρκτήριο παιχνίδι της Β΄ Φάσης, οι “X-Net-Πατσιαβούρας” “έπεσαν” στην κυριολεξία “από τον Λευκό Πύργο και βρήκαν πορτοφόλι”, καθώς επικράτησαν του Τριγώνου στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, χωρίς ποτέ να καταφέρουν να πάρουν κεφάλι στο σκορ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.
 
Οι πιτσιρικάδες του Τριγώνου με πρωτοστάτη τον Δημήτρη Ασλαμπάλογλου είχαν για δύο περιόδους τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, προηγούμενοι ακόμη και με 6-1. Οι “επίλεκτοι” όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με αντεπίθεση διαρκείας στα τελευταία λεπτά κατάφεραν να στείλουν το ματς στην παράταση σε “νεκρό” χρόνο με πέναλτι του Νίκου Πατσιαβούρα. Εκεί δεν άλλαξε τίποτε και μοιραία οδηγηθήκαμε στα πέναλτι, όπου ο Κώστας Σιδηρόπουλος νικήθηκε από τον Αντώνη Σακαλή, το ίδιο συνέβη και με τους Μανόλη Χουϊλουλίδη και Μενέλαο Σακαλή από τον Σάκη Φλώρο, και έτσι οι “X-Net-Πατσιαβούρας” έφτασαν στην υπερπολύτιμη νίκη με 5-4. 
 
“X”Net-Πατσιαβούρας: Γιαουτζής 2, Δούλου, Ζούρκος, Κουκόλης, Πατσιαβούρας 1, Σιδηρόπουλος, Σούκιας 4, Συμπεθέρης, Τάνης, Φλώρος. 
 
Τρίγωνο: Αθανασιάδης 1, Ασλαμπάλογλου 4, Γκελοσάνης 1, Ζέκθης, Κάσας 1, Παπαδόπουλος, Σακαλής Αντ., Σακαλής Μ., Τερζής, Χουϊλουλίδης. 
Τα δωδεκάλεπτα: 0-2, 3-4, 4-1, 0-0 (παρ.), 5-4 (πεν.)
Τα πέναλτι: Ασλαμπάλογλου 0-1, Γιαουτζής 1-1, Κάσας 1-2, Σούκιας 2-2, Χουϊλουλίδης απόκρουση, Συμπεθέρης 3-2, Αθανασιάδης 3-3, Πατσιαβούρας 4-3, Παπαδόπουλος 4-4, Σιδηρόπουλος απόκρουση, Σακαλής Μ. απόκρουση, Φλώρος 5-4. 
 
Ticket4all-Vodka Juniors 5-4 στην παράταση
 
Ανάλογη αγωνία είχε και η δεύτερη αναμέτρηση της πρώτης μέρας της Β΄ Φάσης, με τους Ticket4all να φτάνουν τελικά στη νίκη έναντι των Vodka Juniors με σκορ 5-4. Οι νικητές “τα βρήκαν μπαστούνια” απέναντι σ’ έναν πολύ ψυχωμένο αντίπαλο που τα έδωσε όλα για τη νίκη και έφτασε ουσιαστικά μια ανάσα από το να την κατακτήσει. Με πολύ καλή τακτική και τον Ανδρέα Ανδρεόπουλο στην εστία να μοιάζει ανίκητος, οι Vodka Juniors προηγήθηκαν με 4-2 στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου και έδειχναν ότι μπορούν να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Όμως, ο Δήμος Λαμπριανίδης με ασύλληπτο σουτ, 2 περίπου λεπτά πριν το τέλος, κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση και εκεί ο Γιάννης Βαλδήρ με “κίνηση πίβοτ”, 10 περίπου δεύτερα πριν το φινάλε, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. 
 
Ticket4all: Βαλδήρ 2, Βούλγαρης, Ιωακειμίδης, Καλφούντζος, Λαμπριανίδης Δ. 1, Λαμπριανίδης Σ. 1, Μπάκανος, Πήχας, Ρίσσου 1, Τενεκετζής, Τζεϊρανίδης. 
 
Vodka Juniors: Ανδρεόπουλος, Αρβανίτης, Γκεκόπουλος, Μπουντζόλας, Παπαδόπουλος 2, Περδίκης, Πιτούλιας 1, Σιακαβάρας, Τέτος, Τόσκας 1, Τσιμτσιρίδης. 
 
Τα δωδεκάλεπτα: 0-1, 2-2, 2-1, 1-0 (παρ.)
 
Draw café-Filis Glass-NBCA PESTO KAPOU 7-6
 
Όπως τελείωσε η πρώτη μέρα της Β΄ Φάσης, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο συνεχίστηκε και η δεύτερη, με τους Draw café-Filis Glass και τους NBCA PESTO KAPOU να αναμετρώνται στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του Δ΄ Ομίλου και τους πρώτους να επικρατούν τελικά στις λεπτομέρειες με σκορ 7-6.
 
Οι νικητές ήταν μπροστά καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και με τον Κώστα Ντέλλα να σκοράρει 6 φορές κατάφεραν να προηγηθούν με τρία γκολ διαφορά, 4 λεπτά πριν το τέλος. Όμως, οι NBCA PESTO KAPOU δεν το έβαλαν κάτω, μείωσαν σε 7-6 με τον Λάζαρο Πίκο, 2 περίπου λεπτά πριν το τέλος, και άγγιξαν την ισοφάριση στο φινάλε, δίχως όμως τελικά να καταφέρουν να την πετύχουν. 
 
Draw café-Filis Glass: Αργυρίου, Γιάννου, Γραμματόπουλος, Ζαρογιάννης, Ντέλλας 6, Σαρηγιαννίδης Αντ., Σαρηγιαννίδης Ν., Τάτσης, Τσεκούρας, Φαρμάκης 1, Χαμπάλης. 
 
NBCA PESTO KAPOU: Δερμιτζάκης, Καραγιάννης 1, Πελεκίδης, Πίκος 5, Ράδης, Σιαφαρίκας, Σουροβίκης, Στριμπίνος, Τσιότρας, Τσιούχας, Χρυσόπουλος. 
 
Τα δωδεκάλεπτα: 2-1, 3-2, 2-3
 
Vrettos Recycling Team-Βετέξ 9-6
 
Αγώνας για γερά νεύρα ήταν και ο τελευταίος χρονικά του προγράμματος της πρεμιέρας της Β΄ Φάσης ανάμεσα στους Vrettos Recycling Team και τους Βετέξ, το οποίο βρήκε νικητές τους πρώτους με τελικό σκορ 9-6. Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ για 34 λεπτά, με τον Κώστα Σοφιανίδη να ισοφαρίζει για τελευταία φορά, 5 λεπτά πριν τη λήξη. Τότε όμως ο Χρήστος Ζωγράφος ανέλαβε προσωπικά να “καθαρίσει” το παιχνίδι για την ομάδα του και με δύο δικά του τέρματα (το άλλο σημείωσε ο Χρήστος Μπρέγκου) κατάφερε τελικά, όχι μόνο να της χαρίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά και να της δώσει διαφορά ασφαλείας για τις όποιες πιθανές ισοβαθμίες ενδέχεται να ακολουθήσουν. 
 
Vrettos Recycling Team: Βρεττός Κ., Βρεττός Μπ., Ζωγράφος 3, Θεοδώρου, Καμπούρης, Κίτσας, Μουρατίδης 1, Μπρέγκου 4, Νικολόπουλος, Ρόκος 1, Τάσος. 
 
Βετέξ: Γαβριηλίδης Τ. 1, Γαβριηλίδης Χρ. 1, Γκαλαΐτσης, Καλτσάς 2, Κούβαρος, Κωνσταντάκος, Λαζός, Μουστάκας, Ντόγος 1, Σοφιανίδης 1, Τσαλακόπουλος. 
 
Τα δωδεκάλεπτα: 4-3, 2-2, 3-1
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της 1ης αγωνιστικής και οι βαθμολογίες των δύο ομίλων έχουν ως εξής:
 
Γ΄ Όμιλος
Τα αποτελέσματα
“X”Net-Πατσιαβούρας-Τρίγωνο 7-7, 5-4 στα πέναλτι
Ticket4all-Vodka Juniors 5-4 στην παράταση
Η βαθμολογία
1 Ticket4all 5-4 2
 
2 “X”Net-Πατσιαβούρας 7-7 2
 
3 Τρίγωνο 7-7 0
 
4 Vodka Jnuiors 4-5 0
 
Η επόμενη αγωνιστική
Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015
“X”Net-Πατσιαβούρας-Vodka Juniors (20:00)
Ticket4all-Τρίγωνο (21:00)
 
Δ΄ Όμιλος
Τα αποτελέσματα
Draw café-Filis Glass-NBCA PESTO KAPOU 7-6
Vrettos Recycling Team-Βετέξ 9-6
 
Η βαθμολογία
1 Vrettos Recycling Team 9-6 3
 
2 Draw café-Filis Glass 7-6 3
 
3 NBCA PESTO KAPOU 6-7 0
 
4 Βετέξ 6-9 0
 
Η επόμενη αγωνιστική
Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015
Draw café-Filis Glass-Βετέξ (20:00)
Vrettos Recycling Team-NBCA PESTO KAPOU (21:00)
 
Στον πίνακα των σκόρερ ο Σωκράτης Λαμπριανίδης εξακολουθεί να προηγείται, παρόλο που οι διώκτες του Βασίλης Γιαουτζής και Κώστας Ντέλλας “μάζεψαν” λίγο τη διαφορά που τους χώριζε από την κορυφή. Αναλυτικά ο πίνακας των σκόρερ μετά τις αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής της Β΄ Φάσης έχει διαμορφωθεί ως εξής:
 
25 γκολ
Σωκράτης Λαμπριανίδης (Ticket4all)
21 γκολ
Βασίλης Γιαουτζής (“X”Net-Πατσιαβούρας)
19 γκολ
Κώστας Ντέλλας (Draw café-Filis Glass)
16 γκολ
Λάζαρος Πίκος (Στάσου Μύγδαλα/NBCA PESTO KAPOU)
13 γκολ
Γιάννης Θεοδωρίδης (Ambe lale), Τάσος Γαβριηλίδης (Βετέξ)
 
Now we move-move week-Βέροια-21-27/9/2015
Γνώρισε την εμπειρία του ποδοσφαίρου στην άμμο
Κέρδισε το μεγάλο έπαθλο
 
Το μεγάλο δώρο της φετινής διοργάνωσης είναι 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 5 αστέρων “Premier Luxury Mountain Resort” στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69