tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ποδοσφαιρικές συναντήσεις στο Σέλι

seli koumaria

Την Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015 στο Σέλι, με την πρωτοβουλία του Τουριστικού Ομίλου Σελίου πραγματοποιήθηκε για ακόμη μια χρονιά ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας Σελι - Κουμαριά με συμμετοχή παικτών και φιλάθλων των δύο ορεινών χωριών. Το παιχνίδι τερματίστηκε με ισοπαλία, αλλά η ομάδα του Σελίου στην διεξαγωγή των πέναλτι νήκησε με 4-2. Οι Σελιώτες όμως, φιλικά, δώρησαν το κύπελλο στους Κουμαριώτες. Ο Τουριστικός Όμιλος Σελίου ευχαριστεί όλους τους φίλους των δύο χωριών, οι οποίοι με την παρουσία τους τίμησαν αυτή την εκδήλωση.

seli koumaria2

Επίσης, την Κυριακή 16 Αυγούστου τ. ε., στο γνωστό μέρος Γράπα Γκιζάρι του Σελίου πραγματοποιήθηκε ο ερασιτεχνικός ποδοσφαιρικός αγώνας Μαρουσιάνοι - Ναπαρτιάνοι, ο οποίος κάθε χρόνο διεξάγεται με την πρωτοβουλία και μέριμνα του Τουριστικού Ομίλου Σελίου. Εφέτος νικητές αναδείχθηκαν οι Ναπαρτιάνοι με σκορ 0-2.

seli koumaria3

Ο Τουριστικός Όμιλος Σελίου ευχαριστεί για ακόμη μία φορά τους Σελιώτες που τιμούν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις που διοργανώνει, ιδιαίτερα όμως ευχαριστεί τα ταπητοκαθαριστήρια "Τα Παπάκια" για την ευγενική χορηγία τους, των ιατρών Ιωάννη Γιαννούλη και Πέτρο Φύκατα και τον διαιτητή Ιωάννη Σπανό.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69