tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κ20: Έχασε στην Λάρισα η Βέροια - Κ17: Νίκη στην Κέρκυρα

Την ήττα με 2-0 γνώρισε στο Αλκαζάρ η Βέροια, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής της Superleague K20. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και έτσι μπόρεσαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Από την άλλη η Βέροια φάνηκε μόνο στα πρώτα λεπτά, όποτε και απείλησε τον αντίπαλό της με την ευκαιρία του Ιακωβίδη στο 8′, αλλά ο Παϊτέρης ενήργησε σωστά και έδιωξε σε κόρνερ. Η απάντηση της ΑΕΛ ήταν να προηγηθεί στο ματς!

Συγκεκριμένα, στο 13′ ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε κόρνερ και ο Χατζής με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-0! Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους σκορ.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν στο 60′ ο Καραλούλης δοκίμασε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή της Βέροιας και ο Σαφαρίκας ανήμπορος να αντιδράσει είδε την μπάλα στην εστία του!

Α.Ε.Λ. (Μίλτος Ζιάκας): Παϊτέρης, Γ. Κυρίτσης, Αναγνώστης, Καλούσης, Καρατάσιος, Παπαγεωργίου (80′ Μακροβασίλης), Νούσιος (88′ Μορφάκης), Α. Κυρίτσης, Τζέκας (83′ Μαστακούλης), Καραλούλης, Χατζής.

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Τερζής): Σαφαρίκας, Πατσιαβούρας, Ευθυμιάδης, Παντέλογλου (23′ λ.τρ. Διραντζής), Κουμπαρόπουλος, Πέλκας (87′ Τρούπκος), Βασάρας (77′ Λουκίδης), Στυλίδης, Καραγιάννης, Ιακωβίδης, Τσότρας.

* Η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα athleticlarissa.gr.

«Έπιασε» την Ξάνθη η Βέροια στους Κ17

Με το... δεξί μπήκε στο 2017 το τμήμα κάτω των 17 ετών της Βέροιας, καθώς νίκησε εκτός έδρας την Κέρκυρα σε εξ αναβολής ματς με 2-1! Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Ημαθίας «έπιασε» στη δεύτερη θέση του Βορείου ομίλου την Ξάνθη.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά μοιρασμένο και καμία ομάδα δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει, ενώ στο δεύτερο μέρος το ματς πήρε... φωτιά! Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 50′ με τον Κυζιρίδη, ενώ ο Στογιαννίδης ήταν αυτός ο οποίος σημείωσε το 0-2 για τη Βέροια.

Η Κέρκυρα προσπάθησε να αντιδράσει και στο 68′ μείωσε με το γκολ του Μπάρδου σε 1-2, ενώ προσπάθησε και για την ισοφάριση χωρίς όμως επιτυχία. Από την άλλη όμως και η Βέροια έδειχνε ότι σίγουρη για τη νίκη ενώ της ακυρώθηκε και γκολ ως οφσάιντ στο 75′ με τον Σοφιανίδη να είναι ο σκόρερ του τέρματος που δεν μέτρησε.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Άρης Λούβρος): Ρίζος, Κουλούρης, Αυλωνίτης, Σπ. Ζωχιός, Βασιλάκης, Τσάνης, Βλάχος Νικήτας, Στεργίου, Μπάρδος, Κυπαρίσσης, Γουλιαρμής, ενώ μπήκαν και οι Ν. Ζωχιός, Γιώτας.

ΒΕΡΟΙΑ (Δημήτρης Χριστοφορίδης): Βενετικίδης, Στογιαννίδης (80′ Κουλιανίδης), Ιτσκάρας, Παλλάνης, Καγκελίδης, Σπυρίδης, Φωτόπουλος (75′ Μπράτσια), Σοφιανίδης, Περπερίδης (83′ Ματελόπουλος), Κυζιρίδης (70′ Παπακωνσταντίνου), Ταλαίπωρος (87′ Γότας).

πηγή: http://newsacademies.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69