tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Παπαδοπούλου της Αγίας Βαρβάρας στην Εθνική νεανίδων

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ τα ονόματα των ποδοσφαιριστριών που καλούνται από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή, Ανδρέα Πριόνα για προπονήσεις και φιλικό αγώνα με την Εθνική Νεανίδων, στις 18 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10:15 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Από τη γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, θα συμμετέχει η επιθετικός και πρώτη σκόρερ της ομάδας τα τελευταία χρόνια, Χαρά Παπαδοπούλου, ενώ πέρσι ήταν η πρώτη σκόρερ σε όλους τους ομίλους της Γ´ Εθνικής κατηγορίας. 

Η κλήση συμμετοχής της Χαράς στην Εθνική ομάδα είναι η επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών της όλα αυτά τα χρόνια, που αγωνίζεται επάξια με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα, στα Εθνικά πρωταθλήματα γυναικών .

Ιδιαίτερα χαρούμενη παρουσιάσθηκε η επιθετικός, στη χθεσινή προπόνηση και δεν έκρυψε τη χαρά της για το χαρμόσυνο αυτό νέο.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Γιάννης Γιάννος που της ευχήθηκε καλή επιτυχία ενώ ταυτόχρονα με τις ευχές του, έδωσε και είδηση ότι "τα καλύτερα έρχονται".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69