tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βαρβάρες: Απρόσμενη ήττα από τις Αβάντες

Απρόσμενη ήττα γνώρισε η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, από την αντίστοιχη ομάδα Αβάντες Χαλκίδας , για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, με  σκορ 0 – 2, στο γήπεδο της ΕΠΣ Ημαθίας στα Παλατίτσια, το απόγευμα της Κυριακής 11/1/2015.

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν τον αγώνα με επιθετική διάθεση και η πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε στο 8' με σουτ της Χαρτοματσίδου, μέσα στην περιοχή, αλλά η μπάλα πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αστέρα. Στη συνέχεια στο 12' βγήκε στην αντεπίθεση η ομάδας της Χαλκίδας και το σουτ της Βόλη πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της Ζουμπουλίδου.

Η φάση για την ομάδα του Αστέρα έγινε στο 30’ όταν έφυγε μόνη στην επίθεση η Μουρατίδου και την ανέτρεψε η τελευταία αμυντικός της Χαλκίδας, αλλά ο διαιτητής έδωσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και κίτρινη κάρτα. Στο 39' απευθείας εκτέλεση φάουλ της Μανίτα η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η ομάδα της Χαλκίδας εκμεταλλεύτηκε κυρίως την αντεπίθεση της και στο 42' η Στεφανοπούλου βγήκε σε τετ-α-τετ, αλλά πλάσαρε την μπάλα άουτ. Λίγο πρίν τη λήξη του ημιχρόνου, στο 45', από λάθος της άμυνας του Αστέρα, κέρδισε τη μπάλα η Στεφανοπούλου, και από το ύψος της μικρής περιοχής, πλασάρε τη Ζουμπουλίδου δίνοντας το προβάδισμα στη φιλοξενούμενη ομάδα.

Ο αγώνας στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με επιθετικό ρυθμό για τα κορίτσια του Αστέρα, αλλά στο 49' πάλι σε αντεπίθεση της φιλοξενούμενης ομάδας, η Βόλη έφυγε μόνη και πλάσαρε τη Ζουμπουλίδου. Τα δύο τέρματα της φιλοξενούμενης ομάδας, ένα λίγο πριν την ανάπαυλα και ένα μετά την έναρξη του δευτέρου ημίχρονου, έβαλαν τα δύσκολα στα κορίτσια του Λάζαρου Παπαδόπουλου που έπρεπε να καταβάλουν μεγαλύτερη προσπάθεια για την ανατροπή του αποτελέσματος. Στη συνέχεια ανέβασαν ρυθμό και στο 52' στο σουτ της Μουρατίδου, έξω από την περιοχή, μπλόκαρε η Τσόκου. Η συνέχεια ανάλογη, στο 74', το σουτ που δοκίμασε η Κιουτάχιαλη, έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 82' δυνατή μπαλιά της Κιουτάχιαλη από το κέντρο, γίνεται αποδέκτης της μπάλας η Μουρατίδου και δυνατό το σουτ που δοκίμασε πέρασε λίγο πάνω το οριζόντιο δοκάρι. Στο 85' σουτ της Ντούσκα μέσα στην περιοχή, απέκρουσε η Τσόκου.

Η απόδοση της ομάδας ήταν καλή, αλλά τα αμυντικά λάθη και η αφλογιστία στην επίθεση στοίχησαν για ένα θετικό αποτέλεσμα.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Λάζαρος Παπαδόπουλος): Ζουμπουλίδου, Στρίμπα, Ντούσκα, Δρενοβιάδου, Φέιμ, Παπαδοπούλου, Τσαγκαλίδου, Μουρατίδου, Κωνσταντινίδου, Κιουτάχιαλη, Κασιανίδου.

ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Πύθουλας Αθανάσιος): Τσόκου, Θεοδώρου Σ., Χριστοδούλου, Παγώνη, Τροχούτσου, Νεννέ, Χαρτοματσίδου, Μανίτα, Μισιρλή, Στεφανοπούλου (92' Τζαφέρη), Βόλη (83' Τουλούμη)

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Πανυτσίδης Κων/νος με βοηθούς την κ. Μπέλτσου Σοφία και την κ. Μπακατάρη Χρυσή από το σύνδεσμο Κοζάνης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69