tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καταγγέλλουν το δήμο Νάουσας για την ασφάλεια του γηπέδου τα Λευκάδια

Από τον ΠΑΣ Λευκαδίων ανακοινώθηκαν τα εξής: "Έπειτά και παρά τις οχλήσεις και παρακλήσεις προς τον Δήμο Νάουσας να προβεί σε βελτιώτικές παρεμβάσεις (χαμηλού οικονομικού κόστους) στο γήπεδο της ποδοσφαιρικής μας ομάδας στα Λευκάδια ενόψη της αγωνιστικής σεζόν 2020-2021 δυστυχώς δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση.

Από την πλευρά μας δεν υπάρχει καμία διάθεση επικοινωνιακής αντιπαράθεσης και εντυπώσεων με τον Δήμο Νάουσας στα έτσι και αλλιως στενά όρια που λειτουργεί αλλά σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ξεκινάει επισήμα το πρωτάθλημα, το γήπεδο δεν πληρεί 100% τους όρους ασφαλείας για την υγεία και αρτιμέλεια των ποδοσφαιριστών υπάρχει υπαρκτός και σημαντικός κίνδυνος τραυματισμού κάποιου ποδοσφαιριστή.

Ποιος σε ένα τέτοιο υπαρκτό ενδεχόμενο θα έχει την ποινική ευθύνη με κίνδυνο να διωχθεί και στα δικαστήρια εμείς ως διοίκηση της ομάδας ή ο Δήμος Νάουσας για την αδιαφορία του απέναντι σε νεαρά παιδιά που θα αθλούνται παίζοντας ποδόσφαιρο;; Αν συμβεί το οτιδήποτε τι θα πούμε στους γονείς αυτών των παιδιών;;; Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να αναλάβουν της ευθύνες τους. Εμείς αναλάβαμε την ομάδα για να δώσουμε κατά κάποιο τρόπο ζωή στο χωριό μας που ερημώνει και μαραζώνει μέρα με την μέρα και όχι για να πάμε φυλακή. Με αίσθημα ευθύνης γνωστοποιούμε επισήμως και εγγράφως το όλο θέμα στο αστυνομικό τμήμα Νάουσας για να έχει γνώση και για να προστατεύτουμε νομικά εμείς οι ίδιοι σε κάθε ενδεχόμενο.

Ο Δήμος Νάουσας έχει τον λόγο. Μήπως και εδώ στην περιφέρεια σε έναν μικρό περιφερειακό δήμο ισχύει σε μικρογραφία ότι "Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα" Η εικόνα των δημοτικών διαμερισμάτων πλην του μητροπολιτικού κέντρου αυτό καταδεικνύει.

Τα χωριά του ενιαίου Καλλικρατικού Δήμου Νάουσας προσπαθούν να μείνουν ζωντανά χάρις μόνον τις φιλότιμες προσπάθειες των προέδρων των δημοτικών διαμερισμάτων.

Και εμείς εδώ στα χωριά Δήμος Νάουσας είμαστε, είμαστε ακόμα ζωντανοί μην μας ξεχνάτε. Δήμος Νάουσας δεν μπορεί να είναι μόνο η Νάουσα. Μετά τιμής ο πρόεδρος του ΠΑΣ Λευκαδίων Ιωάννης Γκότσης του Κων/νου και σύσσωμο το διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69