tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τσαλουχίδης: "Δίκαιος ο Γεωργιάδης, θέμα χρόνου η επιστροφή της Βέροιας στην SL1"

Ο Αντώνης Γεωργιάδης άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα (16/11) το πρωί. Ο Γιώτης Τσαλουχίδης, ο οποίος τον έζησε ως προπονητή στην Εθνική Ελλάδος και για λίγο στον Ολυμπιακό, μίλησε για εκείνον στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ενώ αναφέρθηκε ακόμη και στην χθεσινή (15/11) εικόνα της γαλανόλευκης, τον ΠΑΟΚ και τον Πάμπλο Γκαρσία και στη Βέροια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Αντώνη Γεωργιάδη: «Εκτός από την Εθνική, για δύο εβδομάδες τον είχα και στον Ολυμπιακό. Ήταν δίκαιος και καλός προπονητής. Ήταν κοντά στους παίκτες. Κοιτούσε και νοιαζόταν για το πρόβλημα του κάθε ποδοσφαιριστή. Ήταν σε επαφή με τον παίκτη και έπαιρνε αυτό που ήθελε από τον καθέναν. Είχε απαίτηση από τον παίκτη και είχε τρόπο να τη μεταφέρει και να την παίρνει. Ήταν ένας καλός χαρακτήρας».

Για την κοινή τους παρουσία στην Εθνική: «Η Εθνική είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι. Είναι υπόθεση όλων. Αυτό που μετράει είναι ότι πρέπει να δίνεις το 100%. Η Εθνική δεν είναι σύλλογος αλλά υπόθεση όλων. Όταν ακούς τον εθνικό ύμνο, νιώθεις ανατριχίλα και ικανοποίηση που εκπροσωπείς την χώρα σου.».

Για το ματς με τη Μολδαβία: «Πατούσε καλά από το πρώτο λεπτό και πίεζε. Ήταν πολύ καλοί οι Φορτούνης και Μπακασέτας και όλα τα άλλα παιδιά ήταν καλά. Ήταν σοβαρή, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο. Φαίνεται πως κάτι πάει να γίνει. Χρειάζεται βέβαια λίγο χρόνο καθώς πρέπει να αφομοιωθούν οι απαιτήσεις του προπονητή. Το πήρε αυτό που ήθελε. Ήταν απίστευτη καλή κατά διαστήματα. Έδειξε ένα καλό πρόσωπο και αυτό δίνει ελπίδα για το μέλλον. Όλοι κάνουν λάθη. Δεν χρειάζεται να τους καταδικάζουμε αμέσως».

Για τον ΠΑΟΚ και Πάμπλο Γκαρσία: «Είναι ευχάριστο ότι ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει από την ημέρα που ήρθε ο Ιβάν Σαββίδης. Ο Γκαρσία είναι χρόνια στην ομάδα και έπρεπε να του δοθεί η ευκαιρία. Να πετύχει εύχομαι. Ο ΠΑΟΚ είναι μια δύσκολη ομάδα με απαιτήσεις. Είδαμε ότι έχει πάρει ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα. Έχει το υλικό και μπορεί να έχει και συνέχεια αυτό. Ο Γκαρσία έδειξε και στην Κ20 ότι μπορεί να πετύχει. Τον βοηθούν και τα αποτελέσματα στη μεγάλη κατηγορία και η ανατροπή με την Αϊντχόφεν είναι στα συν του. Χρειάζεται ο χώρος και νέους προπονητές».

Για τον Τζόλη: «Έχει την πρώτη αντίδραση. Θα σταθώ πρώτα στο γκολ που έπιασε στον αέρα και και δεύτερον με την ΑΕΚ όπου πρόλαβε δύο αμυντικούς. Είναι να το έχεις το γκολ. Έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα και συμμετοχή στο παιχνίδι. Είναι ένας καλός κυνηγός αλλά είναι νωρίς ακόμη. Το μέλλον του ανήκει. Όπως το ίδιο ισχύει και για τον Μιχαηλίδη και τον Γιαννούλη. Ο ΠΑΟΚ έχει καλά παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν».

Για τη Βέροια: «Είναι ένας σύλλογος που θα τον ζήλευαν πολλοί. Διαθέτει μια οικογένεια που βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους. Έχει ένα καλό κέντρο προπόνησης και έχει και καλούς παίκτες. Δεν της λείπει κάτι. Είναι θέμα χρόνου να βρεθεί στην πρώτη κατηγορία».

Πηγή: www.metrosport.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69