tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τουρνουά ποδοτένις στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας

Ο  γυναικείος ποδοσφαιρικός σύλλογος Veria Ladies διοργανώνει από τις 8 έως τις 12 Ιουλίου 2021 στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας, το 5ο Τουρνουά Foot Tennis (Ποδοτένις).

Θυμίζουμε πως τα προηγούμενα χρόνια, τις διοργανώσεις είχε αναλάβει ο Γ.Α.Σ. Κοπανού, ωστόσο ο εν λόγω σύλλογος έχει πρόθεση φέτος να προγραμματίσει κάτι ανάλογο στην πόλη της Νάουσας.

Η εκδήλωση συζητήθηκε χθες (23/6) στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας και έλαβε έγκριση κατά την 9η Συνεδρίαση του, με α.α. του συγκεκριμένου θέματος το 19.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 5ου Τουρνουά Foot Tennis (Ποδοτένις) στη Βέροια

Οι διοργανωτές ενημερώνουν τις φίλες και φίλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, πως το διάστημα 8 έως 12 Ιουλίου 2021 θα διεξαχθεί στην Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας το 5ο Τουρνουά Foot Tennis (Ποδοτένις).

Ανάλογα τις συμμετοχές, θα τοποθετηθούν ένα ή δύο γήπεδα αντίστοιχα.

Ενημερώνουμε πως έχουν σταλεί ήδη προσκλήσεις σε όλες τις Ποδοσφαιρικές Ακαδημίες της Ημαθίας κι αν υπάρξουν το ελάχιστο οκτώ ( 8 ) συμμετοχές, θα διεξαχθεί

ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ τουρνουά με την επωνυμία τους.

ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ

- Η συμμετοχή αφορά άνδρες και γυναίκες ανεξαιρέτως ηλικίας

- Οι ομάδες είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να φέρουν επωνυμία επιχείρησης ή συλλόγου, καθώς η φιλοσοφία της διοργάνωσης αλλά και η θέση που διεξάγεται, σε ένα από τα πιο

κεντρικά σημεία της πόλης, θα βοηθήσουν σημαντικά στην προβολή τους.

- Οι ομάδες θα δηλώσουν το λιγότερο τρεις (3) παίκτες και το ανώτερο έξι ( 6 ). Στο φύλλο αγώνα θα δηλώνονται το λιγότερο τρεις παίκτες, εκ των οποίων οι δύο θα αγωνίζονται. Οι αλλαγές είναι ελεύθερες αλλά πάντα σε φυσική διακοπή του αγώνα.

- Οι μεταγραφές επιτρέπονται μέχρι και τον τελικό, αρκεί ο αθλητής που θα ενσωματωθεί στο ρόστερ να ΜΗΝ έχει δηλωθεί από άλλη ομάδα και να μην ξεπερνά τον αριθμό έξι (6) στο σύνολο των δηλωθέντων.

- Ο ιματισμός θα είναι ομοιόμορφος για κάθε ομάδα και προτείνουμε να υπάρχει τυπωμένο το logo ή η επωνυμία της επιχείρησης (σημαντικό μέσο προβολής).

- Το φύλλο αγώνα αποτελεί το έντυπο εκείνο που επισημοποιεί τον αγώνα. Παίκτης που δεν δηλώθηκε, δεν μπορεί να αγωνιστεί. Μπορεί να υπάρξει προπονητής, αλλά θα βρίσκεται σε χώρο εκτός της περιμέτρου του αγωνιστικού χώρου.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ

- Σε φάση ομίλων, ο αγώνας ολοκληρώνεται με νικήτρια ομάδα αυτή που θα φτάσει στις δύο (2) νίκες. Σε νοκ άουτ φάσεις, ο αγώνας ολοκληρώνεται με νικήτρια ομάδα αυτή που θα φτάσει στις τρεις (3) νίκες.

- Ο αγώνας χωρίζεται σε σετ των 21 πόντων. Στην ισοπαλία 20-20, ολοκληρώνεται στους 22 πόντους, στο 21-21 στους 23 κ.ο.κ.

- Αν ένας αγώνας φτάσει στο 1-1 (ή στο 2-2 στα νοκ άουτ αντίστοιχα), τότε το τελευταίο σετ ολοκληρώνεται στους 11 πόντους.

- Τρεις είναι ο μέγιστος αριθμός εναλλαγής της μπάλας μεταξύ συμπαικτών και δεν επιτρέπεται η επαφή με χέρια ή το διπλό χτύπημα από έναν παίκτη. Το φιλέ λειτουργεί ως φυσικός παράγοντας του αγώνα και στην περίπτωση που η μπάλα χτυπήσει και περάσει στο απέναντι τερέν, ο πόντος μετρά κανονικά.

- Το σερβίς γίνεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ εκτός του τερέν και γίνεται με οιονδήποτε τρόπο εκτός των χεριών.

ΠΕΡΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ - ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

- Οι συμμετοχές των ομάδων θα λαμβάνονται στο διάστημα από Τρίτη 15/6 έως την Κυριακή 4/7.

- Οι διοργανωτές έχουν την ευχέρεια να μη δέχονται άλλες συμμετοχές, εφόσον ο αριθμός φτάσει στις 16, 24 ή 32 ομάδες, ανάλογα τον χρόνο που έχουν ληφθεί οι αντίστοιχες δηλώσεις.

- Το σύστημα διεξαγωγής θα ανακοινωθεί την Κυριακή 4/7 και η κλήρωση θα λάβει χώρα την επομένη (5/7) σε ανοιχτό χώρο και με την παρουσία ενός εκπροσώπου από κάθε ομάδα, λόγω των μέτρων κατά του Covid-19.

- Οι ώρες διεξαγωγής θα είναι από τις 18.30 έως τις 23.00

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

- Αν προβλεφθούν όμιλοι για την πρώτη φάση, θα υπάρχει ένας διαιτητής σε κάθε γήπεδο. Στις νοκ άουτ φάσεις θα οριστούν δύο, ενώ θα υπάρχει επόπτης γραμμής που θα είναι επιφορτισμένος με την εναλλαγή του σκορ στον πίνακα.

ΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΑ

- Καθ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, θα υπάρχει ιατρός στον χώρο διεξαγωγής. Θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για ύπαρξη απινιδωτή, με αντίστοιχη παρουσία ιατρού που γνωρίζει τη χρήση του.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ

- Όλοι ανεξαιρέτως οι αθλητές που θα δηλώσουν συμμετοχή, οφείλουν να προσκομίσουν πριν την έναρξη της διοργάνωσης (Πέμπτη 8/7) αρνητικό τεστ covid-19. Οι διοργανωτές οφείλουν να τηρούν λίστα όσων εισέρχονται στον περιβάλλοντα χώρο, ο οποίος λόγω των υφιστάμενων μέτρων, θα είναι σφραγισμένος και θα εισέρχονται εντός μόνο όσοι βρίσκονται στη σχετική λίστα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΠΡΟΒΟΛΗ

- Η διοργάνωση έχει τη δική της σελίδα στο FB με την επωνυμία "5ο Τουρνουά Foot Tennis Βέροια". Κάθε ανακοίνωση ή ενημερωτικό, θα δημοσιεύεται και θα αποστέλλεται με δελτίο τύπου στα συνεργαζόμενα ΜΜΕ.

- Θα υπάρξει φωτογραφική κάλυψη των αγώνων, όπως επίσης και βιντεοσκόπηση ώστε να συμβάλλουμε στην όσο το δυνατόν καλύτερη προβολή των υποστηρικτών της διοργάνωσης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69