tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Περί ενστάσεων, "μαϊμούδων" και αλλοίωσης πρωταθλήματος

Ρωτάνε πολλοί φίλοι με μηνύματά τους την άποψή μας για τις ενστάσεις και τις προσπάθειες που κάνουν ομάδες με διάφορα τερτίπια να πάρουν εξωαγωνιστικά βαθμούς που απέτυχαν να κατακτήσουν μέσα στο γήπεδο.

Η άποψή μας είναι ότι τα ματς πρέπει να κρίνονται στο γήπεδο. Αυτή είναι η ουσία του αθλητισμού και η διοργανώτρια αρχή πρέπει να προβλέπει μέτρα που να προστατεύουν τις ομάδες από πλημμελήματα που μπορούν να τις στερήσουν βαθμούς. Για παράδειγμα, πρέπει να περάσει στην αρμοδιότητα των διαιτητών το πότε έχει δικαίωμα μια ομάδα να κάνει αλλαγή και να μην της επιτρέπετε να πραγματοποιήσει άλλη όταν εξαντλήσει το δικαίωμα που της δίνεται από το νόμο. Θα πρέπει επίσης να ελέγχονται τα δελτία των αθλητών και να μην επιτρέπεται από τους διαιτητές συμμετοχή σε ποδοσφαιριστή που δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί. Με τέτοιους τρόπους και οι ομάδες προστατεύονται και τα αρμόδια όργανα κάθε διοργανώτριας αρχής θα έχουν λιγότερη δουλειά και δεν θα αλλοιώνονται τα αποτελέσματα.

Με βάση το ισχύον πλαίσιο κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να προσφύγει στα όργανα της διοργανώτριας αρχής αν κρίνει ότι παραβιάστηκαν οι κανονισμοί. Δικαίωμά της είναι και μπορεί να το πράξει. Όμως όταν είναι αποδεδειγμένο ότι η ένσταση είναι «στημένη» και μαϊμού τότε αν γίνει δεκτή είναι αλλοίωση αποτελέσματα και αλλοίωση πρωταθλήματος. Σε τέτοιες περιπτώσεις, όχι μόνο δεν πρέπει να γίνονται δεκτές οι ενστάσεις αλλά πρέπει να επιβάλλονται και κυρώσεις στους πρωταγωνιστές.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69