tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνεχίζουν την προετοιμασία για τα φιλικά οι παλαίμαχοι της Βέροιας

Με αμείωτο ενδιαφέρον και χωρίς πολλά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας των παλαίμαχων ΓΑΣ και ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ εν όψει των φιλικών αγώνων που θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 στην Κατερίνη με τον Πιερικό, τις 19 Μαΐου 2022 στην Ραχιά Βεροίας με αντίπαλο την ομάδα παλαίμαχων της ΑΕ Ποντίων, ημέρα μνήμης γενοκτονίας του ποντιακού Ελληνισμού και τις 23 Μαΐου 2022 στην Κρύα Βρύση σε τουρνουά ποδοσφαίρου με τις ομάδες παλαίμαχων Κρύα Βρύση – Εδεσσαΐκού στην οποία εκδήλωση θα τιμηθούν και ο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν και στις παραπάνω ομάδες. Υφαντίδης Χρήστος, Γιάννης Τραπεζανλίδης, και Σταύρος Βεζυρογιαννόπουλος.

Ήδη μέχρι στιγμής δήλωσαν συμμετοχή οι εξής μάχιμοι ποδοσφαιριστές με μικρές αποκλίσεις ως προς τις προσθήκες ή αφαιρέσεις ΤΡΟΥΠΚΟΣ – ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΣ – ΜΕΛΕΤΙΔΗΣ – ΠΑΠΑΝΩΤΑΣ – ΝΑΤΣΟΥΡΑΣ – ΧΩΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΤΖΙΟΥΛΑΣ – ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ – ΜΙΛΗΣ – ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ – ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ – ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ – ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ – ΜΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ – ΒΕΡΓΩΝΗΣ – ΚΑΡΑΣΑΒΙΔΗΣ – ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΣ – ΦΟΥΛΑΤΖΙΚΛΗΣ – ΟΛΣΟΥΖΙΔΗΣ ΠΟΛΥΣ παρών και οι μη μάχιμοι ΘΩΜΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ – Ν. ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ  ΓΚΕΣΙΟΣ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ – ΤΡΑΠΕΖΑΝΛΙΔΗΣ – ΚΑΛΠΑΚΗΣ – ΣΠΥΡΙΔΩΝ – ΜΠΑΛΤΖΗΣ –ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ – ΧΩΜΑΤΑΣ. Την αποστολή πλαισιώνουν ο κόουτς ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ και οι βοηθοί του ΧΡΙΣ. ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗΣ & ΣΟΥΛΗΣ ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ ενώ ο αρχηγός αποστολής ορίστηκε ο ΑΝΤ. ΜΠΙΖΕΤΑΣ.

Η αποστολή θα ξεκινήσει τις 3 μ.μ. από το σημείο αναχώρησης την καφετέρια ΣΑΡΑΪ επί της Πιερίων και οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να βρίσκονται έγκαιρα για την αναχώρηση, ενώ ώρα έναρξης του αγώνα είναι στις 17:30 μ.μ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69