tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έχασαν στα Τρίκαλα τα κορίτσια της Αγίας Βαρβάρας

varvares rodopi2

Ηττήθηκε η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, στον εκτός έδρας αγώνα το απόγευμα της Κυριακής 15/3/2015, από την αντίστοιχη ομάδα των Τρικάλων με σκορ 3 – 0, για το πρωτάθλημα της Β´ εθνικής κατηγορίας.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι γηπεδούχες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 10' η Μπαρμπόζα εκμεταλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Αστέρα και με πλασέ στη γωνία έκανε το 1 - 0. Η ομάδα των Τρικάλων πίεζε ψηλά και στο 35' με τον ίδιο τρόπο η Κορδέλα, διπλασίασε τα τέρματα.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με πρωτοβουλία των Τρικάλων και στο 75' η Χύμα με σέντρα σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Ψωμιάδου και κλείδωσε τη νίκη για τις γηπεδούχες. Με δυο καλές ευκαιρίες απάντησε η ομάδα του Αστέρα στο 80' με σέντρα σουτ της Μουρατίδου αλλά απέκρουσε θεαματικά η Χαρακοπούλου και στο 85' στο δυνατό σουτ της Κιουτάχιαλη, έξω από την περιοχή, μπλόκαρε την μπάλα η τερματοφύλακας των Τρικάλων.
Η απόδοση της ομάδας ήταν μέτρια και με αυτή την εμφάνιση τους γνώρισαν την ήττα.

ΤΡΙΚΑΛΑ 2011 (Γιώργος Λουλές): Χαρακοπούλου, Κορδέλα(61' Ευθυμίου) , Χύμα, Τζιώρα, Ντόκου, Μπαρμπόζα, Λουλέ, Γιαννούλα, Λαγούδη, Γιουβρή (77' Κωστοπούλου), Γεραγόρη (73' Μπλούτσου)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Λάζαρος Παπαδόπουλος): Ψωμιάδου, Στρίμπα, Ντούσκα, Παπαδοπούλου, Φείμ, Τσαγκαλίδου, Μουρατίδου, Κωνσταντινίδου, Κιουτάχιαλη, Δεληγιαννίδου (46' Δρενοβιάδου), Κασιανίδου, Ιντζεβίδου, Ζουμπουλίδου, Πιστοφίδου

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Αντώνης Κορέστης με βοηθούς τον κ. Δημήτριο Κουτούμπα και τον κ. Γιώργο Πατέτσο, από το σύνδεσμο Λάρισας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69