tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κληρώνει αγώνες πρωταθλήματος και προετοιμάζεται για έναρξη σεζόν η ΕΠΣ Ημαθίας

Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (Ε.Π.Σ.Η.) ανακοινώθηκε ότι η κλήρωση των πρωταθλημάτων της Α΄ και της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 7 μ.μ., στις εγκαταστάσεις που διατηρεί η Ε.Π.Σ.Η., στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Οι αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής των δύο ως άνω πρωταθλημάτων, όπως αυτές θα προκύψουν από την εν λόγω διαδικασία, θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 29-30 Οκτωβρίου, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει αρθεί η αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων που αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.). Το πρόγραμμα των αγώνων θα κοινοποιηθεί με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης, αλλά και σε όλα τα συμμετέχοντα Σωματεία, αμέσως μετά το πέρας της διαδικασίας της κλήρωσης.

Τέλος, σε ό,τι αφορά το Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων, η ποδοσφαιρική περίοδος 2022-2023 θα ξεκινήσει κανονικά με τις ήδη ορισθείσες αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου, που θα πραγματοποιηθούν το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 22-23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022, με την προαναφερθείσα προϋπόθεση περί άρσης της αναστολής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων. Το πρόγραμμα των εν λόγω αγώνων θα κοινοποιηθεί προσεχώς με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης, αλλά και σε όλα τα συμμετέχοντα Σωματεία.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69