tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Όλα έτοιμα για τον τελικό του κυπέλλου Ερασιτεχνών - Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές

Έτοιμες για τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών είναι οι δυο φιναλίστ, η Νάουσα και ο Άγιος Γεώργιος. Το Σάββατο στις 5.30μμ η Νάουσα θα αντιμετωπίσει τον Άγιο Γεώργιο. Εν όψει του τελικού, η ΕΠΣ παρέθεσε συνέντευξη τύπου και έδωσε τον λόγο στους πρωταγωνιστές. Την συνέντευξη συντόνισε ο Χρήστος Μουχτάρης.

Ο Στέργιος Μουρτζίλας, πρόεδρος της ΕΠΣ, τόνισε ότι αντίπαλοι είναι δυο από τις αρχαιότερες ομάδες της Ένωσης, γραμμένες στην ΕΠΣ την δεκαετία του 1950. «Το Σάββατο εύχομαι να γίνει ένας πολιτισμένος τελικός» σημείωσε.

Ο πρόεδρος του Αγίου Γεωργίου Θάνος Δεβετζίδης ευχήθηκε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος. Ο πρόεδρος της Νάουσας Κώστας Κεράνος σημείωσε ότι «το Σάββατο είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Θα γίνει ένας καλός αγώνας και το κύπελλο ας πάει στον καλύτερο».

Ο προπονητής του Αγίου Γεωργίου Αντώνης Καρολίδης τόνισε ότι η χρονιά είχε θετικό πρόσημο για την ομάδα του. «Δημιουργήσαμε μια νεανική ομάδα και εδραιωθήκαμε στην κατηγορία. Στον τελικό θα παίξουμε με μια έμπειρη και ιστορική ομάδα. Η Νάουσα είναι το φαβορί. Θα σεβαστούμε τον αντίπαλο αλλά δεν θα έχουμε φόβο».

Final20240419 202915

Ο αρχηγός του Αγίου Γεωργίου Γιώργος Σαρκατζής τόνισε ότι η ομάδα του έκανε μια πολύ καλή χρονιά. Για τον τελικό σημείωσε: «Η Νάουσα είναι πιο έμπειρη και είναι το φαβορί. Θα μπούμε να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Ας κερδίσει ο καλύτερος».

Final20240419 194550

Ο προπονητής της Νάουσας Γιάννης Κερλίδης εστίασε στο ότι ο τελικός θα πρέπει να είναι γιορτή και άφησε στην άκρη το αποτέλεσμα. «Το ποδόσφαιρο έχει φθίνουσα πορεία, πρέπει να βάλουμε πλάτη όλοι για να το σταματήσουμε. Σε ένα ματς γιορτή όπως ο τελικός κυπέλλου, δεν θα έπρεπε να υπάρχουν άλλα παιχνίδια την ίδια ημέρα. Θα έπρεπε να κληθούν όλες οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου με τους αθλητές τους και οι πρόεδροι όλων των ομάδων. Δεν είναι καλό που θα παίξουμε σε ένα γήπεδο που δεν θα είναι διαθέσιμες οι κερκίδες».

Ο αρχηγός της Νάουσας Γρηγόρης Αργυρίου σημείωσε: «Στόχος μας να διασκεδάσουμε στο ματς. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο ματς. Έχουμε βαριά φανέλα και παίζουμε πάντα για να κερδίζουμε».

20240419 202744

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69