tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέα ανακοίνωση του Μακροχωρίου για τον Παπαγιάννη

makroxori dioikousa

Από τη νέα διοίκηση του Μακροχωρίου ανακοινώθηκαν τα εξής: "Αναλάβαμε την διοίκηση της ομάδας μας σε μια δύσκολη και κρίσιμη, ακόμη και για την ίδια την ύπαρξή της περίοδο και αντί στην πρώτη επίσημη, δημόσια επικοινωνία με τους συντοπίτες μας, τους κατοίκους του Μακροχωρίου, αλλά και γενικότερα τους φιλάθλους του διευρυμένου Δήμου της Βέροιας, τον οποίο εκπροσωπούμε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, να αναφερθούμε, όπως θα έπρεπε στους στόχους που βάζουμε σαν διοίκηση, είμαστε δυστυχώς υποχρεωμένοι να απαντήσουμε σε δημοσιεύματα που φαίνεται ότι απηχούν την θέση της διοίκησης και που όμως κάθε άλλο παρά την εκφράζουν.

Δημοσιεύματα που έχουν, οφείλουμε να παραδεχθούμε, αφετηρία ένα πέρα, για πέρα ατυχές σχόλιο, για να χρησιμοποιήσουμε επιεική χαρακτηρισμό, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας και που αναρτήθηκε δίχως να τηρηθεί προηγουμένως η έγκριση της διοίκησης και που επαναλαμβάνουμε σε καμία περίπτωση δεν την εκφράζει. Αναφερόμαστε στην επιθυμία του υποψήφιου Δήμαρχου Βέροιας κ. Γιάννη Παπαγιάννη να προσφέρει στην ομάδα μας χορηγία που ξεπερνά τις 2000 €.

Ο κ. Παπαγιάννης κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας συνδέθηκε με παράγοντες της κωμόπολής μας και εξέφρασε την επιθυμία να βοηθήσει και αυτός με τον τρόπο του για να αποφύγει η ομάδα μας το αδιέξοδο στο οποίο οδηγείτο. Το να επιτίθεσαι λοιπόν σε κάποιον που εκδηλώνει την επιθυμία να βάλει πλάτη, για να βγεις από το τέλμα, πριν δεις αν εκπληρώσει τις υποσχέσεις του, τότε αν δεν είναι αφέλεια, είναι κάτι ποιο κολάσιμο. Είναι αγνωμοσύνη. Και εμείς σαν διοίκηση μόνο αγνώμονες δεν πρόκειται να γίνουμε, προς αυτούς που θα θελήσουν, με οποιονδήποτε τρόπο να βοηθήσουν την προσπάθεια «αναστύλωσης» της ομάδας μας.

Η νέα διοίκηση του Μακροχωρίου λοιπόν εκφράζει προκαταβολικά της ευχαριστίες της στον κ. Γιάννη Παπαγιάννη και είναι βέβαιη ότι θα υλοποιήσει τις υποσχέσεις του, όπως εκφράζει τις ευχαριστίες της και σε όλους όσους υποσχέθηκαν και είναι αρκετοί αυτοί, ότι θα βοηθήσουν με χορηγίες, διαφημίσεις και αγορά διαρκείας, την προσπάθεια ανασυγκρότησης, πάνω σε σωστές βάσεις, της ομάδας μας και πιστεύουμε ότι θα μας δώσουν την ευκαιρία και αυτοί στην διάρκεια της ποδοσφαιρικής χρονιάς, που σε λίγο ξεκινάει και επίσημα να αναφερθούμε ονοματικά στον καθένα από αυτούς ξεχωριστά.

Αυτή και μόνο αυτή είναι η επίσημη θέση της νέας διοίκησης του Μακροχωρίου".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ