tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έχασε το Μακροχώρι στα Γιαννιτσά

football

Την ήττα με 2-1 γνώρισε το απόγευμα της Τετάρτης η ομάδα του Μακροχωρίου από την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο Γιάννης Κερλίδης για ακόμη ένα παιχνίδι επέλεξε να δει και τους 28 παίκτες που είχε στην διάθεση του με σκοπό να δει όλα τα παιδιά ώστε να έχει την καλύτερη δυνατή άποψη για όλους .

Η ομάδα του Μακροχωρίου δεν μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι αλλά μετά τα πρώτα 10' πήρε τα ηνία του αγώνα και δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Στο 12' ο Τσιούπρος εκτέλεσε απευθείας φάουλ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει με δυσκολία.
Στο 15' ο Ντένης εκτέλεσε φάουλ αλλά ο Πατσιαβούρας με προβολή δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 39' ο Ντένης εκτέλεσε απευθείας φάουλ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για ρο 0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε όλη η εντεκάδα αλλά όχι και η απόδοση του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ από ένα λάθος όμως του Τάσσου στο 58' ο Καποσούζης με πλασέ έκανε το 1-1.
Στο 65' ο Σερασκέρης έβγαλε τετ ατ τετ τον Βούλγαρη αλλά το πλασέ που επιχείρησε μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
Η ολική ανατροπή ήρθε για τους γηπεδούχους ήρθε στο 83' όταν ο Γκοτζαμάνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Για το Μακροχώρι ξεκίνησαν οι: Παπαλαζαρίδης, Ιωαννίδης, Τζέπης, Μπλούκας, Ηλιάδης, Προκοπιάδης, Αναστάσης, Κωτσόπουλος, Πατσιαβούρας, Ντένης και Τσιούπρος. Έπαιξαν ακόμη οι: Κούκλης, Τάσσος, Δούκας, Λάρρυ, Δούκας, Ζωγράφος, Φωτιάδης, Φέιμ, Σερασκιέρης, Λέσλει, Βούλγαρης, Αργυρόπουλος και Παπακωνσταντίνου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ