tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ντίσιος: «Σεβασμός, αλλά όχι φόβος»

Τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά αντιμετωπίζει την Κυριακή η Νάουσα. Ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Ντίσιος, μίλησε στη «Μetrosport», με αφορμή την επερχόμενη αναμέτρηση.

«Το παιχνίδι της Κυριακής είναι για μας μία πρώτη εκτός έδρας δοκιμασία. Θεωρείται από τα φαβορί για την άνοδο. Υπάρχει σεβασμός στον Απόλλωνα, που είναι ιστορική ομάδα, αλλά δεν υπάρχει φόβος σε καμία περίπτωση. Είναι από τις ομάδες, που έχει παρελθόν και παρόν. Για μας είναι διαφορετικός ο στόχος. Δημιουργούμε μία νέα ομάδα, η οποία αυτό που έχει να παρουσιάσει, θα είναι να διεκδικεί το αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι. Υπάρχουν συσσωρευμένα προβλήματα για μας, αλλά θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού», επισήμανε με νόημα ο τεχνικός της ομάδας από την Ημαθία.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι ο Αγγελίδης, ενώ πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται με τον Μουσικάκη. Μάλιστα, πήρε ήδη εξιτήριο, μετά από την επέμβαση στην κλείδα, μένοντας εκτός δράσης για τρεις μήνες. Αμφίβολος για τον ματς με τον Απόλλωνα είναι επίσης και ο Κώστας Καπετάνος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ