tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ένα ημίχρονο άντεξε στην Καλαμαριά η Νάουσα - Όλα τα αποτελέσματα

Ένα ημίχρονο άντεξε στην Καλαμαριά η Νάουσα. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι επέβαλαν την κυριαρχία τους και επικράτησαν με 4-0. Τα τέρματα του Απόλλωνα σημείωσαν οι Πόποβιτς (20', 53', 61') και Ν' Λουντούλου (72').

 

Το ματς

Οι «κοκκινόμαυροι» μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και απείλησαν μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Πόποβιτς επιχείρησε το σουτ, με τον Κοντογουλίδη να αποκρούει σε κόρνερ. Και δυο λεπτά μετά έχασαν και δεύτερη ευκαιρία. Ο Ν΄Λουντούλου έβγαλε τη σέντρα, ο Βεργώνης έπιασε την κεφαλιά και ο γκολκίπερ της Νάουσας μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 9΄ ο Απόλλων άγγιξε το γκολ, όμως το σουτ του Συμελίδη έξω από τη μεγάλη περιοχή κατέληξε στο δοκάρι. Το γκολ για την ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ήρθε στο 19΄ με τονΠόποβιτς, ο οποίος βρήκε δίχτυα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Νέα ευκαιρία για τον Απόλλωνα στο 39΄. Μετά από σέντρα του Γεωργιάδη, ο Βεργώνης έπιασε το σουτ στην κίνηση και η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 50΄ ο Απόλλων έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όμως ο Κυβελίδης δεν πρόλαβε έπειτα από γύρισμα του Πόποβιτς να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κοντογουλίδη. Στο 56΄ λίγο έλειψε να γίνει και το 3-0 για τον Απόλλωνα, με τον Κυβελίδη να πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα να περνάει άουτ.

Ότι δεν κατάφερε ο Κυβελίδης, κατάφερε ο Πόποβιτς, ο οποίος με ένα τρομερό σουτ στην κίνηση έκανε το 2-0 στο 55΄. Οι «κοκκινόμαυροι» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό επιζητώντας ακόμη ένα τέρμα, το οποίο ήρθε στο 62΄ με τον Πόποβιτς να πετυχαίνει το τρίτο του προσωπικό τέρμα στην αναμέτρηση και να φτάσει τα τέσσερα στο πρωτάθλημα.

Η Νάουσα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 71΄ για να μειώσει, όμως ο νεοεισελθών Ντινόπουλος βγήκε απέναντι στον Μένκα και αστόχησε. Και δυο λεπτά μετά ο Απόλλων πέτυχε και τέταρτο τέρμα αυτή τη φορά με τον Ν΄ Λουντούλου, ο οποίος σκόραρε για δεύτερο σερί ματς.

Απόλλων Καλαμαριάς: Μένκα, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Καπίας, Καλογέρης (80΄ Καλαϊτζίδης), Βεργώνης, Συμελίδης, Ν’ Λουντούλου (80΄ Ρόβας), Πόποβιτς (69΄Φάμπιο), Κυβελίδης.

ΦΑΣ Νάουσα: Κοντογουλίδης, Αγγελίδης, Μπρέγκου, Κασμερίδης (90΄ Κασμερίδης), Νίρλας, Καπετάνος, Περηφανόπουλος, Παντζαρτζίδης (69΄ Ντινόπουλος), Κωτσόπουλος, Μουρίκι (77΄ Νίκου), Τούφας.

Πηγή: metrosport

Ας δούμε τα αποτελέσματα, την βαθμολογία και την επόμενη αγωνιστική:

Καμπανιακός - Παραλίμνι 1-0
Ορφέας Ξάνθης - Μακεδονικός Φούφας 3-2
Εορδαϊκός - Χρυσούπολη 1-2
Αλμωπός - ΑΟ Καρδίας 2-2
Δόξα Προσκηνυτών - Δόξα Δράμας 0-0
Καλαμαριά - Νάουσα 4-0
Λαγκαδάς - Καβάλα 0-0

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ