tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κάλεσμα του ΦΑΣ Νάουσα

Από τον ΦΑΣ Νάουσας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Φίλαθλε, η συμμετοχή του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, σηματοδοτεί τη δημιουργία μιας νέας ομάδας.

Η προσπάθεια ξεκίνησε. Με τη συστηματική δουλειά της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών, βάζουμε σταθερά τις βάσεις για να χτιστεί μια σύγχρονη, νοικοκυρεμένη και ανταγωνιστική ομάδα, αντάξια της βαριάς ποδοσφαιρικής ιστορίας της Νάουσας.

Τίποτα όμως δεν γίνεται εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόπο. Είναι γνωστά τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και η μεγάλη κρίση που δοκιμάζει τόσο τις μικρές, όσο και τις μεγάλες ομάδες της χώρας μας.

Για να δημιουργηθεί η ομάδα που θέλουμε, δεν αρκεί μόνο η προσπάθεια της διοίκησης, αλλά είναι αναγκαία και η υποστήριξη όλων. Ήδη με την πολύτιμη βοήθεια χορηγών και επιχειρήσεων της περιοχής μας προσπαθούμε να καλύψουμε τις ανάγκες, ώστε να λειτουργεί η ομάδα όσο γίνεται καλύτερα και σωστά.

Η μεγαλύτερη όμως υποστήριξη είναι η συμμετοχή και η συμπαράσταση του κάθε φιλάθλου, που με την παρουσία του στο γήπεδο και με το χειροκρότημά του, δίνει δύναμη και πνοή στην ομάδα μας.

Σε καλούμε την Κυριακή στο γήπεδο της Νάουσας (ώρα 16:00) στον αγώνα της ομάδας μας με την Α.Ε. Ποντίων Βατόλακκου, και με την παρουσία σου να δώσεις ΔΥΝΑΜΗ ΝΙΚΗΣ!".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ