tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι δήλωσαν μετά το Νάουσα - Καμπανιακός οι Ντίσιος, Κερλίδης

Μετά τη λήξη του αγώνα Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ- Καμπανιακός, οι προπονητές και παίκτες των δύο ομάδων έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Οι δηλώσεις των προπονητών:

Γιάννης Κερλίδης (Καμπανιακός): «Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, παρά πολύ κομβικό. Μέχρι στιγμής το πρόγραμμά μας είναι βεβαρυμμένο. Είναι το πέμπτο παιχνίδι εκτός έδρας στις οκτώ αγωνιστικές, με μόνο δύο παιχνίδι στην έδρας μας και ένα ρεπό. Στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε καλές εμφανίσεις αλλά δεν είχαμε τα βαθμολογικά αποτελέσματα τα οποία χρειαζόμασταν. Θα έπρεπε να πάρουμε οπωσδήποτε να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς. Αυτό φόρτωσε με άγχος την ομάδα, και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που σας ομάδα διδάσκουμε, βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο και είναι αυτό που εκφράζει την ταυτότητα της ομάδος.

Στο πρώτο ημίχρονο τα 25-30 λεπτά ήταν αναγνωριστικά. Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε, χωρίς να κάνουμε καμία φάση, με ένα πέναλτι. Αυτό ήταν πάρα πολύ σημαντικό, μας έδωσε πολύ καλή ψυχολογία. Στη συνέχεια του παιχνιδιού δεν υπήρχε απόλυτη διαχείριση του σκορ, υπήρχε συντήρηση. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, στόχος ήταν να διαχειριστούμε το ρυθμό του παιχνιδιού, δίνοντας χώρο στον αντίπαλο και χτυπώντας πίσω από τις πλάτες του. Τα καταφέραμε σε πάρα πολύ υψηλό βαθμό. Θεωρώ ότι η Νάουσα δεν μας έκανε ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο. Υπήρξε ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που καθόρισε σε σημαντικό βαθμό για μας το παιχνίδι, και είναι ο τραυματισμός του Ραγκαβίνα, που για μας είναι μία ηγετική μορφή. Ως γνωστόν τα παιδιά που υπάρχουν στην ομάδα στηρίζονται στις τρεις έμπειρους ποδοσφαιριστές, οι υπόλοιποι είναι νεαροί, τους οποίους προσπαθούμε να δέσουμε και άλλοι έχουν τις πρώτες παραστάσεις αυτής της κατηγορίας. Τα παιδιά αντέδρασαν πολύ σωστά, ελέγχαμε οτιδήποτε προς την περιοχή μας. Υπήρχε όμως και πάλι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας. Είναι το άγχος να μην μπορούμε να ενεργήσουμε σωστά. Κλέψαμε πάρα πολλές μπάλες στο χώρο του κέντρου, κάναμε μόνο μία σωστή αντεπίθεση, η οποία κατέληξε σε λάθος τελική μεταβίβαση. Αυτό ήταν το μεγάλο μας θέμα. Αν είχαμε ψυχραιμία θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε δύο-τρεις ευκαιρίες ακόμη. Και βεβαίως φτάνουμε στην περίπτωση του γκολ στο 90....όπου πληρώνουμε ακόμα μία ολιγωρία. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά και από την γενική εικόνα της εμφάνισής τους, αλλά για τη φάση του γκολ έχω παράπονο. Θα ήθελα να φύγω από εδώ με τους τρεις βαθμούς. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την μαχητικότητα που δείξανε. Με το πολύ σωστό τακτικό πνεύμα. Συγχαρητήρια και στη Νάουσα για την προσπάθεια που έκανε, και τους εύχομαι να έχουν καλή πορεία στη συνέχεια».

Βαγγέλης Ντίσιος (ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ): «Ήταν ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες. Εμείς προερχόμασταν από μία ισοπαλία μέσα στη Χρυσούπολη, όπου κυνηγήσαμε μέχρι το τέλος και την πετύχαμε, πράγμα που έγινε και σήμερα.

Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδος. Το άγχος ήταν και για μας ένα κομβικό σημείο, θέλαμε και εμείς να επανέρθουμε στις νίκες μέσα στην έδρα μας, άλλα δεν μπορούμε να το αποδώσουμε σε αυτό, και ούτε είναι άλλοθι. Ενώ ξεκινήσαμε δημιουργώντας υπεραριθμία στον άξονα, προσπαθήσαμε να βγούμε με ορισμένες κάθετες και διαγώνιες μπαλιές στην πλάτη του αντιπάλου, δυστυχώς δεν είχαμε ότι μία τελική πάσα, παρότι στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να έχουμε μία πολύ καλή φάση εξ’ επαφής με τον Κασμερίδη, προτού δοθεί το πέναλτι, το οποίο κατά τη γνώμη μου κακώς δόθηκε, και απ’ ότι συζήτησα με τον παίκτη μου είπε ότι δεν είχε επαφή με τον παίκτη. Εμείς έπρεπε να διαχειριστούμε ένα εις βάρος μας σκορ.

Η αλήθεια είναι πως ρισκάραμε. Το μόνο που μπορώ να πω για τα παιδιά είναι ότι παλέψαμε μέχρι το 94-95’ για να φέρουμε τη νίκη, μετά την ισοφάριση που έγινε στο 90-91΄περίπου. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς και πιστεύω πως με την προσπάθεια που έγινε την περασμένη εβδομάδα μέσα στην Χρυσούπολη, αλλά και το γεγονός ότι η τύχη μας χρωστούσε κάτι από το παιχνίδι με την Καρδία-όπου η εμφάνισή μας ήταν πολύ καλή αλλά δεν τις μετουσιώσαμε σε γκολ. Θέλαμε αυτή τη διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες να την καλύψουμε σήμερα. Είμαστε στεναχωρημένοι για την εμφάνιση, ήταν νομίζω η χειρότερή μας εμφάνιση μέσα στην έδρα μας. Παρόλα αυτά τα παιδιά παλέψανε μέχρι το τέλος, διεκδικήσαμε την ισοπαλία, τα καταφέραμε αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι μόνο με αυτό. Η ομάδα, νομίζω, θα παρουσιάζεται από βδομάδα σε βδομάδα πιο δυνατή, ολοένα καλύτερη και θα παρουσιάζει το ποδόσφαιρο που θέλουμε και έχουμε δώσει δείγματα, αλλά πέρα από το θέαμα να έχουμε και ουσία, να έχουμε και νίκες, και να ικανοποιήσουμε τους ανθρώπους που πιστεύουν στην ομάδα. Καλή συνέχεια στο συνάδελφο και στον Καμπανιακό».

Οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών:

Σωτήρης Μπητσικόπουλος (Καμπανιακός): « Έτυχε να προηγηθούμε στο σκορ με ένα πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Κουντουράς. Δυστυχώς στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δεχθήκαμε την ισοφάριση. Θεωρώ λίγο άδικο το αποτέλεσμα, γιατί ομάδα μας έτρεξε, πίεσε, προσπάθησε. Αλλά δυστυχώς ισοφαριστήκαμε.

Κώστας Αγγελίδης (ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ): « Πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τον προπονητή που μου έδωσε την ευκαιρία για άλλη μία φορά, τον κόσμο και τους συμπαίκτες μου. Σήμερα δεν πήγαμε καθόλου καλά στο πρώτο ημίχρονο, για το πέναλτι δεν θέλω να πω τίποτα ακόμα. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε καλύτερα και είχαμε την τύχη να ισοφαρίσουμε. Μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Στόχος είναι να βγάλουμε παιδιά, γιατί είμαστε νεανική ομάδα και να δώσει ο προπονητής ευκαιρίες και στους νεαρότερους.»

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ