tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ντίτσιος: "Η τύχη σε προηγούμενα παιχνίδια, δεν ήταν τόσο γενναιόδωρη"

Ικανοποιημένος από την άνετη νίκη της Καβάλας ήταν μετά το ματς ο προπονητής της Νάουσας Βαγγέλης Ντίσιος: « Ευχαριστώ την ομάδα της Καβάλας, για τη φιλοξενία. Είναι μια πολύ καλή νίκη, αυτή που κάναμε. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε τρία τέρματα και να ομολογήσω ότι η τύχη σε προηγούμενα παιχνίδια, δεν ήταν τόσο γενναιόδωρη για μας, όσο ήταν σήμερα. Συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας μου, για την προσπάθεια τους.

Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε ένα αντίπαλο με σεβασμό αλλά χωρίς φόβο. Ο ΑΟΚ είναι ένας μεγάλος αντίπαλος. Τρέφω σεβασμό στον Άγγελο Διγκόζη, γνωρίζω ποιες είναι οι δυνατότητες του και το μπορεί να κάνει. Είναι ανεπίτρεπτο σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Καβάλα, να ακούγονται απέξω αυτές οι βωμολοχίες. Φανήκαμε τυχεροί σε κάποιες φάσεις και αυτό δε μπορώ να το κρύψω».

Από την άλλη πλευρά, ο Άγγελος Διγκόζης τεχνικός της Καβάλας σημείωσε: « Είναι μια πολύ κακή ήττα, μια σκληρή ήττα, για μας. Βάση της εικόνας του παιχνιδιού, το ματς έπρεπε να είναι 2-0 αλλά δυστυχώς τελείωσε 0-3. Ο αντίπαλος με μια στατική φάση βρήκε στόχο ενώ εμείς χάναμε τις ευκαιρίες. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά. Να διορθώσουμε τα λάθη, να τελειώσει το πρωτάθλημα με ψηλά το κεφάλι και όχι με τέτοιες ήττες. Στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο και η τύχη. Σήμερα δεν την είχαμε. Είχαμε την υπεροχή, χάσαμε ευκαιρίες αλλά μείναμε πίσω στο σκορ.

Σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια εκτός του Αλμωπού, έχουμε βγάλει ευκαιρίες αλλά δε μπορούμε να βάλουμε γκολ. Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στο έμψυχο υλικό. Θα φύγουν και θα έρθουν. Η ομάδα έχει πολλά κενά και προσπαθούμε να τα μπαλώσουμε. Το αποτέλεσμα μένει και δυστυχώς δεν είναι καλό. Οι παίκτες προσπαθήσανε, κάνανε σωστά πράγματα και λάθη. Δε μας ευνοεί το αποτέλεσμα. Η εικόνα της ομάδας έχει αλλάξει αλλά δυστυχώς δεν έχουν έρθει τα αποτελέσματα»

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ