tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έχασαν τα Λευκάδια, ισόπαλο το Μακροχώρι

makroxori vataniakos1

Την ήττα με 0-2 γνώρισαν τα Λευκάδια στο πρώτο τους εντός έδρας παιχνίδι. Βαθμούς απώλεσε και το Μακροχώρι που στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής έμεινε στο 1-1 με τον Βατανιακό. 

Ισοπαλία στο Μακροχώρι

Στο Μακροχώρι, η πρώτη εντός έδρας επίσημη εμφάνιση της ομάδας δεν συνοδεύτηκε με νίκη. Σε ένα ισορροπημένο γενικό παιχνίδι, Μακροχώρι και Βατανιακός έμειναν στο 1-1 και μοιράστηκαν βαθμούς κι εντυπώσεις.

Το πρώτο μέρος ήταν κακό και με πολλά λάθη. Μοναδική αξιόλογη στιγμή, ήταν το μοναδικό τετ α τετ του Τσιούπρου στο 39', μετά από κάθετη πάσα του Ζαχαριουδάκη, το οποίο όμως δεν μετατράπηκε σε γκολ αφού ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, ο Τζήμας, απόκρουσε.

Στο δεύτερο μέρος, η ποιότητα του αγώνα βελτιώθηκε. Στο 55' ο Μπλούκας με προβολή μέσα από την περιοχή, μετά από φάουλ του Ζαχαριουδάκη έστειλε την μπάλα άουτ και στο 57' ο Βατανιακός άνοιξε το σκορ με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή του Χαρτομαντζίδη.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν γρήγορα. Στο 61' ο Τσιούπρος κέρδισε πέναλτι από τον Πιριτζάου και ο Βούλγαρης με εύστοχο χτύπημα έγραψε το 1-1.

Το Μακροχώρι έχει άλλο ένα χαμένο τετ α τετ με τον Τσιούπρο στο 70'. Μεγάλη ευκαιρία για γκολ έχασαν και οι φιλοξενούμενοι στο 89'. Μετά από λάθος του Κύρου, ο Δαλαμήρας έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στις καθυστερήσεις ο Μπλούκας είδε την απευθείας κόκκινη γιατί χτύπησε αντίπαλό του.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δράγκος (Χριστάκογλου, Μαλανδρής)

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Κύρου, Ιωαννίδης (81΄ Φωτιάδης), Λεφίδης, Ηλιάδης, Μπλούκας, Ζωγράφος, Αράπης (58΄ Βούλγαρης), Ζαχαριουδάκης, Κωτσιόπουλος, Πατσιαβούρας (46΄ Αργυρόπουλος), Τσιούπρος

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Τζήμας, Μαυρόπουλος, Χαρτοματζίδης, Καραγιάννης, Πιριτζάου, Σκάρτη, Παναγιωτίδης Γ., Φουλίδης, Δαδάκος (65΄ Παναγιωτίδης Σ.), Ποτουρίδης, Βραχνός (41΄ Δαλαμήτρας)

"Καθάρισε" στο πρώτο μέρος η Αναγέννηση Άρτας

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό στη Νάουσα για να κρίνει την αναμέτρηση των Λευκαδίων με την Αναγέννηση Άρτας. Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν δυο τέρματα και διατήρησαν το προβάδισμά τους μέχρι το τέλος.

Το σκορ άνοιξε σχετικά νωρίς, στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία της Αναγέννησης στον αγώνα. Ο Δημουλιάς πάσαρε στον Νικοπολίδη και ο τελευταίος με σουτ έγραψε το 0-1 στο 17'.

Τα Λευκάδια όχι μόνο δεν κατάφεραν να απειλήσουν, δέχθηκαν και δεύτερο γκολ, στην εκπνοή του ημιχρόνου. Ήταν μια εκτέλεση κόρνερ του Γεωργίου, πετάχτηκε ο Μάρκος και από κοντά σημείωσε το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν χωρίς να πιεστούν ιδιαίτερα το προβάδισμά τους. Μάλιστα είχαν άλλες δυο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Στο 75' ο Λαζαρίδης και στις καθυστερήσεις ο Ηλιόπουλος βρέθηκαν μόνοι απέναντι από τον Βόλτση αλλά δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δραγούσης (Νταβέλας, Μιχαηλίδης)

ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Βόλτσης, Παπαδημητρίου (46′ Χουϊλουλίδης), Παπαδόπουλος Χ., Παρσόπουλος Δ., Αργυρόπουλος, Μουρατίδης, Σαρίδης, Πέικος (81′ Φέιμ), Κατσούλης, Νεστορόπουλος (46′ Ίντος), Παρσόπουλος Α.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ: Τσάκαλος, Παπαρούνης (46′ Ηλιόπουλος), Χριστογιάννης, Παπαβασιλείου, Γούλας, Ηλίας, Γεωργίου, Λαζαρίδης (76′ Βερλέκης), Νικοπολίδης, Δημουλιάς (87′ Τάσσος), Μάρκος

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Θεσπρωτός - Τρίκαλα 1-2
Λευκάδια - Αναγέννηση Άρτας 0-2
Μακροχώρι - Βατανιακός 1-1
Νεοκαισάρεια - Πυρσός 2-0
ΑΕ Καραϊσκάκης - Οικονόμος 2-1
Εθνικός Φιλιππιάδας - Οπούντιος 2-0
Κοζάνη - Πύρασος 2-1
Ρήγας - Δωτιεύς 1-0

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ