tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δηλώσεις Ντίτσιου, Κερλίδη μετά το Καμπανιακός - Νάουσα

Μετά τη λήξη του αγώνα Καμπανιακός-Φ.Α.Σ. Νάουσα, οι προπονητές και ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Οι δηλώσεις των προπονητών:

Βαγγέλης Ντίσιος (Φ.Α.Σ. Νάουσα): «Καταρχήν, θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά και καλή ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Καμπανιακού, και ας ευχηθώ τέτοια περιστατικά να ελλείπουν ειδικά τώρα που το πρωτάθλημα βαδίζει στην τελική του ευθεία.

Συγχαρητήρια στα παιδιά της ομάδας μας, γιατί πήραμε μια νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις στην κατηγορία έχοντας μια συνέχεια καλών εμφανίσεων. Για εμάς ό,τι παίρνουμε εκτός έδρας είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι σημαντικό γιατί έχουμε φτάσει στους 33 βαθμούς και έχουμε ήδη συγκεντρώσει 16 βαθμούς στο δεύτερο γύρο σε οκτώ παιχνίδια, όταν στους αντίστοιχους στον πρώτο γύρο είχαμε πολύ λιγότερους (στο α΄ γύρο συνολικά 17β.).

Δηλαδή, έχουμε μέχρι τώρα καλύψει τους βαθμούς του πρώτου γύρου.
Για το παιχνίδι, ο Καμπανιακός είχε την κατοχή της μπάλας και μας πίεζε, εμείς αρκεστήκαμε σε αμυντικό ρόλο. Παρόλα αυτά ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, γνωρίζοντας ότι ο αντίπαλος θέλει να έχει τα ηνία του παιχνιδιού, αλλά από εκεί και μετά άφηνε χώρους κενούς. Εκμεταλλευτήκαμε μία τέτοια φάση και αν ήμασταν πιο τυχεροί στο τέλος θα μπορούσαμε να βάλουμε και το δεύτερο τέρμα. Νομίζω ότι αυτές οι λεπτομέρειες δεν έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Προέχει η υγεία του παιδιού πάνω απ’ όλα.
Το πρωτάθλημα είναι στην τελική του ευθεία, να ευχηθώ τα καλύτερα στον Γιάννη Κερλίδη και στα παιδιά του Καμπανιακού. Ήταν ένα καλό παιχνίδι και πιστεύω ότι αν βοηθούσε λίγο πιο πολύ και το γήπεδο, θα αποζημιώναμε τους θεατές που ήρθαν με καλύτερο θέαμα, όσον αφορά τη δική μας πλευρά. Εύχομαι καλή συνέχεια».

Γιάννης Κερλίδης (Καμπανιακός): «Θα ήθελα πρώτα να δώσω συγχαρητήρια στη Νάουσα για τη νίκη. Μία νίκη είναι πάντα σημαντική σε όποια φάση του πρωταθλήματος και αν έρχεται αυτή. Για τη φάση τραυματισμού του Αλμπάνη θα ήθελα να πω, ότι τα παιδιά να μην επιπόλαια μέσα στο παιχνίδι. Ήταν μία φάση που ο Κωστάκης ο Κωτσόπουλος με πολλή αφέλεια, σε μία λομπα μέσα στην περιοχή έκανε αυτό που κάνουν πολλά παιδιά στην ηλικία του, έκανε ψαλιδάκια στα μούτρα του παιδιού. Θεωρώ ότι είναι και λάθος του διαιτητή, είναι κόκκινη κάρτα απευθείας, διότι το παιδί βρίσκεται με διάσειση. Τα παιδιά πρέπει να είναι λιγότερο επιπόλαια. Τέλος πάντων, ας ευχηθούμε να είναι καλά το παιδί.

Για το παιχνίδι, θα έλεγα ότι βρισκόμαστε σε μία διαρκή αγωνιστική άνοδο, έχουμε πραγματοποιήσει πάρα πολύ καλές εμφανίσεις μετά την 10η αγωνιστική του πρώτου γύρου. Η ομάδα έχει μία σταθερά υψηλή πορεία μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε όλα τα παιχνίδια. Ακόμα και με τη Δράμα και την Καλαμαριά ήμασταν εμείς αυτοί που κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο. Σήμερα, περίμενα τη Νάουσα να μας πιέσει περισσότερο, γιατί έχει ανέβει και αυτή σαν ομάδα και γίνεται καλή δουλεία με νέα παιδιά. Έχουν καλό ρυθμό στο παιχνίδι. Αντί αυτού υπήρχαν δύο λόγοι, ο ένας ίσως γιατί αγχωθήκαν λίγο παραπάνω και ο δεύτερος είναι ο τρόπος που διάλεξαν να αγωνιστούμε και σε αυτόν είχαμε πολλά «αντίδοτα». Το πρόβλημα για την ήττα ήρθε από άλλους παράγοντες. Είχαμε πέντε μεγάλες ευκαιρίες, δύο στο πρώτο ημίχρονο και τρείς στο δεύτερο. Το σημαντικό είναι ότι πλαγιοκοπήσαμε αριστερά και δεξιά τουλάχιστον είκοσι φορές και στην τελική μεταβίβαση δυστυχώς, δεν είχαμε σωστή μεταβίβαση. Αν είχαμε σωστές τελικές μεταβιβάσεις θα είχαμε σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές. Παρόλα αυτά, αυτό που μένει σε όλη αυτή τη διαδικασία σε ένα άσχημο αγωνιστικό χώρο, όπως είπε και ο Βαγγέλης, η ομάδα συνεχίζει να διατηρεί αυτό που έχει, ένα παιχνίδι με υψηλή κατοχή μπάλας που προέρχεται μέσα από παιχνίδι θέσεων που κάνουμε και κυριαρχούμε στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό που θέλω να τονίσω ιδιαίτερα είναι, ότι απέναντι σε μία ομάδα που είναι πολύ γρήγορη στις αντεπιθέσεις, ο ομάδα μου δέχθηκε μόνο δύο αντεπιθέσεις μία στο πρώτο ημίχρονο που δεχθήκαμε το γκολ, όπου έγινε ουσιαστικά κακή συνεννόηση των παικτών μου, και μία προς το τέλος του παιχνιδιού. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών της ομάδας μας, ας ελπίσουμε στα επόμενα παιχνίδια μαζί με τις καλές εμφανίσεις να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.
Να ευχηθώ στη Νάουσα καλή συνέχεια και να συνεχίσει σε αυτόν τον υψηλό ρυθμό που δουλεύει και είναι έκπληξη μαζί με τα νέα παιδιά που εμπιστεύεται. Και να πω και πάλι μπράβο στα δικά μας παιδιά για την προσπάθεια που καταβάλλουν.

Οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών:

Ανέστης Κοντογουλίδης (Φ.Α.Σ. Νάουσα): «Θέλω να ευχηθώ περαστικά στο παιδί. Ήταν ένα παιχνίδι που προσωπικά για μένα είχε ιδιαίτερη σημασία, επειδή σταματώ το ποδόσφαιρο πριν συμπληρώσω τα εικοσιπέντε μου χρόνια, για καθαρά επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα, στη διοίκηση, στους προπονητές σε όλους για τις ωραίες στιγμές. Δεν θέλω να αναφερθώ ιδιαίτερα για το παιχνίδι. Ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι, εμείς σταθήκαμε πιο τυχεροί βάλαμε το γκολ και νικήσαμε. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Καμπανιακού και ένα μεγάλο ευχαριστώ στη δικιά μου την ομάδα που με αγκάλιασε και με στήριξε»

Γρηγόρης Κασαπίδης (Καμπανιακός): «Πιστεύω ότι σήμερα κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση. Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο ιδιαίτερα, δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις. Στο δεύτερο ανεβάσαμε το ρυθμό μας, αλλά δεν ήμασταν τυχεροί στις προσπάθειές μας, όπως είπε και ο κόουτς, είχαμε ένα θέμα στην τελική προσπάθεια, ενώ ο αντίπαλος ήταν πιο τυχερός. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα της Νάουσας».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ