tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δηλώσεις προπονητών μετά το Νάουσα - Ορφέας

Μετά τη λήξη του αγώνα Φ.Α.Σ. Νάουσα- Ορφέας Puma Ξάνθης, οι προπονητές και ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Οι δηλώσεις των προπονητών:

Παναγιώης Καμαράκης (Ορφέας Puma Ξάνθης): «Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά σε όλους. Ξεκινώντας θα ήθελα να πω ότι είχαμε μία πολύ καλή φιλοξενία απ’ την πλευρά της Νάουσας. Έτσι πρέπει να γίνεται, και θα πρέπει όλες οι ομάδες να παραδειγματίζονται από τέτοιες φιλοξενίες και να φιλοξενούν με τον καλύτερο τρόπο, γιατί πάνω απ’ όλα είναι ένα παιχνίδι. Στο αγωνιστικό, πιστεύω ότι εμείς θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι από τη Νάουσα. Ήμασταν πιο φρέσκοι μετά το ρεπό, που φαίνεται πως μας έκανε καλό. Για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ δεν μπορώ να έχω άποψη, αλλά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού πιστεύω ότι σαν ομάδα ήμασταν λίγο καλύτεροι από τη Νάουσα. Είχα πει και παλιότερα ότι η Νάουσα είναι μία από τις τέσσερις-πέντε καλές ομάδες του ομίλου μας, και ήταν η ομάδα που έπαιξε ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο στον πρώτο γύρο στην έδρα μας. Έχει μία πολύ αξιόλογη ομάδα. Το πρωτάθλημα όπως έχει εξελιχθεί, είναι φυσικό να υπάρχει μία χαλαρότητα. Για ακόμη μία φορά ευχαριστούμε σαν Ορφέας τη Νάουσα για τη φιλοξενία και εύχομαι ό,τι το καλύτερο για την ομάδα.

Γιώργος Σγούρδας (βοηθ. προπονητή Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ): «Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά και από εμένα. Ξεκινώντας να πω στον κόουτς ότι η φιλοξενία που προσφέραμε στον Ορφέα, ήταν ανταπόδοση της φιλοξενίας που μας πρόσφεραν στον πρώτο γύρο. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ορφέα για τη νίκη τους. Η ομάδα μας προσπάθησε και στα πρώτα λεπτά δημιούργησε τις προϋποθέσεις να πετύχει τέρμα, αλλά σε μία στατική φάση αδρανήσαμε και δεχθήκαμε το γκολ. Στη συνέχεια δυστυχώς, χάσαμε την ηρεμία μας και με ανορθόδοξο τρόπο προσπαθήσαμε να πετύχουμε γκολ. Στο χρονικό διάστημα στο οποίο επιβάλλαμε το ρυθμό μας και φαινόταν ότι θα δημιουργούσαμε αρκετές προϋποθέσεις να πετύχουμε τέρμα, δεχθήκαμε την κόκκινη κάρτα. Παρόλα αυτά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας, που μπορεί να μην καταφέρανε να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά για τη συνολική προσπάθεια που κάνουν οι τέσσερις-πέντε έμπειροι παίκτες που έχουμε, οι οποίοι βοηθάνε και στηρίζουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και όσα παιδιά έχουν μπει στην ομάδα. Δεν πρέπει να μείνουμε στο σημερινό αποτέλεσμα και δεν θα μείνουμε. Συνεχίζουμε και θεωρώ ότι θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα. Συγχαρητήρια στον Ορφέα για την προσπάθεια που έκανε και το αποτέλεσμα που πήρε».

Οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών:

Γιάννης Ρούφος (Ορφέας Puma Ξάνθης): «Χρόνια πολλά και από εμένα. Πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, που οι περισσότεροι που έπαιξαν σήμερα ήταν κάτω από είκοσι χρονών. Συγχαρητήρια και στη Νάουσα για την προσπάθεια που έκανε. Ήρθαμε πολύ διαβασμένοι σήμερα, γιατί στον πρώτο γύρο η Νάουσα ήταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε από την Ξάνθη και θέλαμε σήμερα να πάρουμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και ευχαριστούμε τη Νάουσα για τη φιλοξενία».

Ευθύμιος Χατζόπουλος (Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ): «Χρόνια πολλά και υγεία σε όλους. Θέλω να πω ότι το σημερινό αποτέλεσμα ήταν μία κακή παρένθεση για την ομάδα μας. Δεν δείξαμε το πρόσωπο που έπρεπε να δείξουμε. Είμαστε μία ομάδα που δίνουμε το 100%. Για εμάς υπάρχει κίνητρο, θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και ελπίζω ότι τελικά θα το καταφέρουμε»

(σ.σ.: Ο προπονητής της Νάουσας κ. Βαγγέλης Ντίσιος, δεν παρέστη στη συνέντευξη τύπου, γιατί αναχώρησε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων).

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ