tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι δήλωσαν οι προπονητές μετά από το Παραλίμνι - Νάουσα

Μετά τη λήξη του αγώνα Απόλλων Παραλιμνίου-Φ.Α.Σ. Νάουσα, οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις.

 

Βαγγέλης Ντίσιος (Φ.Α.Σ. Νάουσα): «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παραλιμνίου και στον κόουτς για την πολύ καλή ομάδα, την πορεία που έχε και την εξέλιξη που έχει παρουσιάσει από την πρώτη φορά στις τρείς συναντήσεις είχαμε κάναμε (μία στο κύπελλο και δύο στο πρωτάθλημα). Είναι μία ομάδα που ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο και πώς να το πετύχει. Συγχαρητήρια στους παράγοντες του Παραλιμνίου για αυτό το γήπεδο-στολίδι που έχουν και την προσπάθεια που κάνουν.

Όπως η ομάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου έτσι και εμείς ξέραμε τι θέλαμε και τι μπορούμε να πετύχουμε. Στο σημερινό παιχνίδι θέλαμε να δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο συμμετοχές στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, πράγμα που έγινε στα τελευταία παιχνίδια. Η έκταση του σκορ σίγουρα μας ενοχλεί, αλλά είναι σίγουρο ότι, όταν εμείς οι προπονητές έχουμε να διαχειριστούμε παιδιά μικρής ηλικίας η ψυχολογική κατάσταση είναι ευμετάβλητη και όπως είδαμε μετά το 2-0 ουσιαστικά παραδώσαμε πνεύμα και σώμα.
Δεν έχω παράπονα από την προσπάθεια που κάνανε αυτά τα παιδιά όλη τη χρονιά. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα νεανικό σύνολο που κέρδισε την εκτίμηση όλων των αντιπάλων και προσπαθεί να κάνει μέσα στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στη διάρκεια της εβδομάδας.
Να ευχηθώ καλή σεζόν, καλή ξεκούραση στους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων της κατηγορίας. Το πρωτάθλημα μπορεί να είχε κριθεί από νωρίς όπως και η ομάδα που υποβιβάσθηκε, αλλά νομίζω ότι όλες οι ομάδες προσπάθησαν να χτίσουν την επόμενη μέρα και κάτι ανάλογο προσπαθήσαμε να κάνουμε και εμείς. Θέλω να ευχαριστήσω παρά πολύ τους συνεργάτες μου προπονητές, τον Γιώργο Σγούρδα και τον Αντώνη Πολύζο, για την πολύ μεγάλη συμβολή τους στην προσπάθεια που κάναμε την φετινή χρονιά. Νομίζω ότι βάζοντας τις βάσεις φέτος η ομάδα της Νάουσας θα προσπαθήσει να πατήσει πάνω σε αυτό και να χτίσει κάτι καλό».

Παύλος Δημητρίου (Απόλλων Παραλιμνίου): «Ήταν ένα ανοικτό παιχνίδι, ένα ελεύθερο παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες. Ξεκίνησε με τις ίδιες φιλοδοξίες και για τις δύο ομάδες. Η Νάουσα ήταν ζωηρή στην αρχή, είχε τρεξίματα. Οπωσδήποτε το γκολ που πετύχαμε επηρέασε την ομάδα και πολύ περισσότερο το δεύτερο και το τρίτο γκολ. Δεν θέλω να μείνω άλλο στο παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω και εγώ τους ποδοσφαιριστές μου, που εδώ και οκτώ βδομάδες ανταπεξέρχονται ως δυναμικό 12-13. Επίσης τη διοίκηση της ομάδος αυτού του μικρού χωριού που τόσα πολλά κάνει. Θέλω να πω ότι αν με εντυπωσίασε μία ομάδα στη διάρκεια του πρωταθλήματος είναι η Νάουσα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα του πρώτου γύρου. Νομίζω ότι καμία ομάδα δεν μας πίεσε τόσο μα τόσο πολύ, όσο η Νάουσα σε εκείνο το δεύτερο ημίχρονο. Ζηλεύω τέτοιες ομάδες που μπορούν να έχουν τόσο νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ποδοσφαιριστές νεαρούς που αγωνίζονται και προσφέρουν στην ομάδα. Και εμείς κάπου εκεί αποβλέπουμε. Να κάνουμε ένα πάντρεμα κάποιων έμπειρων με τους νεαρούς για να μπορέσουμε σιγά-σιγά να κάνουμε έναν κορμό που να στηρίξει την ομάδα τα επόμενα χρόνια. Για μένα είναι παράδειγμα η Νάουσα, το λέω και στους ποδοσφαιριστές μου. Εύχομαι στη Νάουσα τα καλύτερα, το αξίζει η πόλη. Συγχαρητήρια στον κόουτς γι αυτό που παρουσιάζει και απ’ ότι φαίνεται μέσα στο γήπεδο, η δουλεία του είναι εξαιρετική».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ