tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έχασαν από τον Ηρακλή τα Τρίκαλα με πέναλτι στο φινάλε (βίντεο)

Την ήττα με 1-2 γνώρισε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων από τον Ηρακλή την Κυριακή. Ήταν η πρώτη ήττα για τους Ημαθιώτες, που δέχθηκαν τέρμα στο φινάλε του ματς με πέναλτι. 

Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές ευκαιρίες. Ο Ηρακλής είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε ευκαιρία στο 13' να ανοίξει το σκορ (αστόχησε από πολύ κοντά ο Κρυστάλλης να σκοράρει) και στο 32' άνοιξε το σκορ με τον Ρόβα.

Στο δεύτερο μέρος τα Τρίκαλα ανέβηκαν και στο 48' έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Κίτσας ανατράπηκε από τον Γιούδα και κέρδισε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Κίτσας κι έγραψε το 1-1.

Στο τελευταίο τέταρτο ο Ηρακλής πίεσε και στο 86'  κέρδισε πέναλτι. Σε σουτ του Παναγιωτούδη η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Λάγδαρη. Ο Παναγιωτούδης εκτέλεσε κι έγραψε το 1-2.

Μέγας Αλέξανδρος: Ρίζος, Συμπεθέρης, Λάγδαρης, Τσουλγαδί, Πετκάκης, Ταταρίδης, Κυρκιλιανίδης, Ποτουρίδης, Κίτσας, Ζωγράφος, Κουκουράκης.

Ηρακλής: Γιούδας, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης (67΄ Ανδρεάκος), Ιωαννίδης, Καλλιβωκάς (32΄ Μούδιος), Παναγιωτούδης, Ρόβας, Αθανασίου, Κρυστάλλης, Σαββελίδης (90΄ Κριτσιάνης), Δραγάνης.

* Φωτογραφία και βίντεο από το http://www.alexandriamou.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ