tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δηλώσεις πρωταγωνιστών μετά το Νάουσα - Κιλκισιακός

Μετά τη λήξη του αγώνα Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ-ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ, οι προπονητές και ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Οι δηλώσεις των προπονητών:

Λεωνίδας Υφαντίδης (Κιλκισιακός): «Πιστεύω ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο η Νάουσα ήταν εκείνη που είχε την υπεροχή, δημιούργησε τις ευκαιρίες και πέτυχε ένα τέρμα. Εμείς ήμασταν πάρα πολύ κακοί και δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες, εκτός από μία με τον Πιπερτζή στο τετ-α-τετ που είχε και δεν μπορέσαμε να πετύχουμε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, πιστεύω ότι πήραμε κάποια μέτρα, έγιναν δύο φάσεις που μπορούσε να γίνει το γκολ και να ισοφαρίσουμε, αλλά από εκεί και πέρα νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Συγχαρητήρια στη Νάουσα και της εύχομαι καλή χρονιά».

Δημήτρης Χριστοφορίδης (Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ) : «Πρώτα να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Κιλκισιακό και στον κόουτς. Ήταν ένα παιχνίδι που θα έλεγα ότι είχε άγρια ομορφιά. Ξεκινήσαμε με ένα δεκαπεντάλεπτο πολύ δυναμικά. Είχαμε τουλάχιστον τρεις τέσσερις ευκαιρίες για να προηγηθούμε στο σκορ και το καταφέραμε σε μία επόμενη φάση με τον Κωτσόπουλο. Παρόλα αυτά ο Κιλκισιακός είχε ένα πεντάλεπτο που με στατικές φάσεις συνεχόμενες δημιούργησε κάποιες υποψίες φάσεων και σε μια περίπτωση που βγήκε φάση στον άξονα μας θα μπορούσε να ισοφαρίσει. Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε να διαχειριστούμε έξυπνα το παιχνίδι διατηρώντας το μηδέν και αν μπορέσουμε να πετύχουμε και ένα δεύτερο γκολ. Το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και ο Κιλκισιακός έκανε φάσεις και εμείς το ίδιο που θα μπορούσαμε να κάνουμε το 2-0 και να τελειώσουμε το παιχνίδι. Θεωρώ ότι δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι για εμάς. Ο Κιλκισιακός ερχόταν να παίξει έναν τελικό, ενώ για εμάς για να υπήρχε νόημα στην προηγούμενη νίκη μας έπρεπε σήμερα να συνεχίσουμε με νίκη και το καταφέραμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και συμπαραστάθηκε στην ομάδα. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας παλεύοντας παιχνίδι με παιχνίδι, γιατί φέτος το πρωτάθλημα είναι απόλυτα ανταγωνιστικό και έχει 28 τελικούς».

Οι δηλώσεις των ποδοσφαιριστών:

Γιάννης Πιπερτζής (Κιλκισιακός): «Έγινε ένα καλό παιχνίδι στο οποίο η Νάουσα μπήκε πιο καλά, είχε περισσότερη θέληση και περισσότερο πάθος από εμάς. Είχαμε μία φάση στο δικό μου τετ-α-τετ που δεν μπόρεσα να πετύχω γκολ, το πέτυχε η Νάουσα και άξια νίκησε γιατί είχε τις ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω ότι μπήκαμε πιο καλά και προσπαθήσαμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα, δεν τα καταφέραμε. Δίκαια κέρδισε η Νάουσα και της εύχομαι καλή συνέχεια».

Αργύρης Τούφας (Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ): «Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά, κάναμε κλασικές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Παρόλα αυτά δεν το βάλαμε κάτω συνεχίσαμε την προσπάθεια και πετύχαμε γκολ με τον Κωτσόπουλο. Στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε σωστά το ματς, αν και ο Κιλκισιακός είχε περισσότερο την κατοχή δεν μας απείλησε ιδιαίτερα. Εμείς είχαμε δυο τρεις ευκαιρίες που βγήκαμε στην κόντρα και μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε, σε αυτούς και τη διοίκηση αφιερώνουμε τη σημερινή νίκη».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ