tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο πρώην πρόεδρος του ΔΣ του Μακροχωρίου Νίκος Καμπούρης διευκρινίζει: «Δεν συμμετέχω στις αποφάσεις»

makroxori dioikousa

Ο πρώην πρόεδρος, της ομάδας του Μακροχωρίου Νίκος Καμπούρης, με επιστολή του ανακοινώνει και επισημα την αποχώρηση του από την διοίκηση και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο, όταν αυτός κρίνει κατάλληλο το χρόνο, να προβεί σε αποκαλύψεις, διευκρινίζοντας παράλληλα, οτι δεν συμμετέχει στις αποφάσεις της νέας διοίκησης.

Η επιστολή - δήλωση του Νίκου Καμπούρη:

"Οσο τιμητικό κι αν είναι το αξίωμα του προέδρου του ΔΣ της ομάδας του Μακροχωρίου, για μένα προσωπικά αποτελούσε αναγκαίο κακο, που δέχθηκα να σηκώσω το βάρος του, μήπως και η ομάδα της γενέτειράς μου αποφύγει το αδιέξοδο στο οποίο με μαθηματικη ακρίβεια οδηγείτο.

Από την πρώτη ημέρα της παρουσίας μου στην διοίκηση φρόντισα να διευκρινίσω και το επαναλαμβανα κάθε φορά που μου δίνονταν η ευκαιρία να τοποθετηθώ, πάνω στο επίμαχο θέμα, ότι ήμουν έτοιμος να αποχωρήσω από την προεδρία της, αρκεί να βρίσκονταν αντικαταστάτης.

Και αυτό όχι μόνο επειδή το οικονομικό βάρος της ομάδας ήταν δυσβάσταχτο για τις δικές μου, αλλά και των υπολοίπων μελών της διοίκησης, πλάτες, αλλά κυρίως λόγω της ανομοιογένειας που παρουσίαζε σε θέματα αρχής και ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας, η 7μελης διοίκηση που ηταν προϊόν ανάγκης και όχι επιλογής.

Η έλλειψη εναλλακτικής λύσης, όσον αφορά την σύνθεση του ΔΣ, προσωπικά, δεν αποκλείεται βέβαια το ίδιο να ισχύει και με τα υπόλοιπα μέλη, με οδήγησαν στο να δεχθώ αποφάσεις, που πάρθηκαν στο κρίσιμο διάστημα του Καλοκαιριού, με πολλες από τις οποίες δεν συμφωνούσα, αφου σε περίπτωση βέτου υπήρχε κίνδυνος να ακολουθήσουν παραιτήσεις, όπως συνέβη πρόσφατα και με δεδομένη την έλλειψη εναλλακτικών λύσεων, στην στελέχωση του ΔΣ, να δημιουργείτο πρόβλημα στην ομάδα.

Ομως για όλα αυτά και κυρίως τα λαθη που προηγήθηκαν, θα μας δοθεί η ευκαιρία να αναφερθούμε σε μια άλλη, πιο κατάλληλη στιγμή, αφου σημερα η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και συμπαράστση και εγώ θα ήμουν ο τελευταίος που θα της δημιουργούσα πρόβλημα.

Αυτό που σημερα θέλω να κάνω γνωστό στους φιλάθλους, κυρίως του Μακροχωρίου, είναι οτι από τις 14 Οκτωβρίου που βρέθηκαν αντικαταστάτες και υποσχέθηκαν οτι είναι έτοιμοι να διαθέσουν 25-30 χιλιάδες ευρώ, για να λειτουργήσει, για το υπόλοιπο διάστημα δίχως προβλήματα η ομάδα, όπως είχα υποσχθεί, αποχώρησα από την διοίκηση και δεν είμαι διατεθειμένος να επιστρέψω και φυσικά δεν συμμετέχω στις αποφάσεις της νέα, όπως αυτοαποκαλείται, διοίκησης".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ