tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Από τριάρα σε τριάρα η Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Άλλη μια άνετη νίκη, με τριάρα, σημείωσε η Βέροια. Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, επικράτησε με 3-0 του Αγροτικού Αστέρα και πλησίασε στην κορυφή. Η Βέροια  δεν κινδύνευσε από τον αντίπαλο, σημείωσε ένα γκολ στο πρώτο και δυο στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε τους τρεις βαθμούς (δείτε στο βίντεο τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ).
 
Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο αλλά η Βέροια είχε την ουσία και πήρε το προβάδισμα, ενώ δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο. Το γκολ που διαμόρφωσε το 1-0 στο πρώτο μέρος,  σημειώθηκε στο 25'. Ο Σκαθαρούδης πήρε τη μπαλιά του Κυριακίδη, μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή του Αστέρα και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 
 
Η Βέροια είχε και τρεις απειλές με σουτ (8' και 10' Σκαθαρούδης, 30' Μελικιώτης) που δεν προβλημάτισαν όμως τον Παναγόπουλο. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν σε θέση για γκολ στο 24' αλλά ο Βουτσιάς δεν κατάφερε να  στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
 
Στο δεύτερος μέρος τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα. Χωρίς να επιτρέψει στον αντίπαλο να αντιδράσει, σημείωσε άλλα δυο γκολ και πήρε μια άνετη νίκη. 
 
Στο 55' ο  Σκαθαρούδης έκανε σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή και από θέση δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Καραμανλή και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.
 
Στο  81' ο Βεργώνης πήρε την κεφαλιά στην "καρδιά" της άμυνας του Αστέρα, η μπάλα χτύπησε πρώτα στο αριστερό δοκάρι, στη συνέχεια στον Παναγόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα του.
 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Ταγκαλίδης, Αρέστης)
 
ΒΕΡΟΙΑ: (Θεοδοσιάδης) Κοντογουλίδης, Μουχάλης, Κυριακίδης, Μπακάλης, Μαραγκός, Μεληκιώτης, (58' Μυλωνάς) Βεργώνης, Μπλέτσας, Ταϊρης, (84' Ιωάννου) Σκαθαρούδης, (73' Τσικόπουλος) Χαντζάρας. (64' Παπουτζίδης)
 
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ: (Τσινεσίδης) Παναγόπουλος, Βουτσιάς, Μπάρμπας, Κυριαλανης, (46'  Ηλιάδης) Καραμανλής, Ιβανίδης, Σουλίδης, Κουκουλέκης, (73' Μουδιός) Στεφανίδης, Αμαραντίδης, (46' Μήτογλου) Χειριτραντας (78' Αθανασιάδης)

Τα αποτελέσματα

ΠΑΟ Κουφαλίων – Ερμής Αμυνταίου 1-0
Τρίγλια – Μακεδονικός 2-1
Λαγκαδάς – Νίκη Αγκαθιάς 0-3
Άρης Παλαιοχωρίου – Εδεσσαϊκός 0-0
Βέροια – Αγροτικός Αστέρας 3-0
Μελιτέας Μελίτης – Ολυμπιακός Κυμίνων (αναβλήθηκε)
Αλμωπός Αριδαίας – Γιαννιτσά (αναβλήθηκε)

Βαθμολογία

1 Άρης Παλαιοχωρίου 32
2 Βέροια 30
3 Νίκη Αγκαθιάς 29
4 Τρίγλια 28
5 Εδεσσαϊκός 24
6 Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου 24
7 Αλμωπός Αριδαίας 21 
8 Μακεδονικός 21
9 Γιαννιτσά 17
10 Λαγκαδάς 13
11 ΠΑΟ Κουφαλίων 13
12  Ολυμπιακός Κυμίνων10
13 Ερμής Αμυνταίου 6
14 Μελιτεύς Μελίτης 5

{jlex}flickr:72157678015416908{/jlex}

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ