tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επέστρεψε στις τριάρες και έπιασε κορυφή η Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Στις τριάρες επέστρεψε η Βέροια. Την Κυριακή το απόγευμα επικράτησε με 3-0 των Κουφαλίων και πήρε μια εύκολη νίκη. Η Βασίλισσα "καθάρισε" το ματς άνετα. Προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο και δίχως να απειληθεί σημείωσε κι ένα τρίτο γκολ στο δεύτερο μέρος. Με τη νίκη της αυτή, η Βέροια έπιασε στην πρώτη θέση τον Άρη Παλαιοχωρίου, που παραχώρησε ισοπαλία. Θυμίζουμε ότι η Βέροια έχει και ένα ματς λιγότερο, αυτό με τα Γιαννιτσά (δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ στο βίντεο που ακολουθεί)  

Στο πρώτο ημίχρονο η Βέροια είχε τον απόλυτο έλεγχο. Σημείωσε δυο γκολ, δεν κινδύνευσε και έβαλε τις βάσεις μιας άνετης νίκης.

Στο ξεκίνημα, η Βέροια είχε μια κεφαλιά του Κανούλα άουτ ενώ στο 13' τα Κουφάλια είχαν μια καλή στιγμή με πλασέ του Αποστολίδη, που απόκροσε ο Κοντογουλίδης.

Το σκορ άνοιξε στο 15'. Ο Σκαθαούδης έκανε την σέντρα και ο Βεργώνης με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0.

Στο επόμενο λεπτό ο Τσικόπουλος προσπάθησε με διαγώνιο σουτ να αιφνιδιάσει τον Κανδυυλάπτη, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα των Κουφαλίων.. Στο 24' μετά από σέντρα του Σκαθαρούδη, ο Κανούλας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 30' η Βέροια διπλασίασε τα γκολ της. Ο Μπλέτσας έβγαλε πάσα από αριστερά για τον Τσικόπουλο, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε εύστοχα τον Κανδυλάπτη γράφοντας το 2-0!

Η Βέροια μπήκε στο β' μέρος με δυο μεγάλες ευκαιρίες.

Στο 48' μετά από παράλληλη σέντρα από δεξιά του Σκαθαρούδη, ο Κανούλας πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας αλλά δεν μπόρεσε να την βρει και να την στείλει στα δίχτυα. Στο 53' ο Κυριακίδης έβγαλε την συρτή σέντρα από αριστερά, αλλά ο Κανούλας στο δεύτερο δοκάρι πάτησε την μπάλα και δεν μπόρεσε την σπρώξει στα δίχτυα, χάνοντας ένα σίγουρο γκολ!

Στο 62' είχαμε άλλη μια καλή φάση στο 62' με συρτό σουτ του Σκαθαρούδη που έφυγε λίγο άουτ.

Παρά το 2-0, η Βέροια συνέχισε να απειλεί τον αντίπαλο. Στο 74' σουτ του Κυριακίδη μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ, στο 79' ο Μαργαρίτης παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 84' όμως ήρθε το τρίτο γκολ. Ο Μπλέτσας έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Τσικόπουλος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λεωνίδας (Λεωνίδας, Σταφυλάς)

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης, Μουχάλης, Κυριακίδης (83' Μυλωνάς), Μουρατίδης, Μαραγκός, Ταϊρης, Βεργώνης (75' Λεφίδης), Μπλέτσας (87' Καράμπελας), Κανούλας, Σκαθαρούδης (65' Παπουτζίδης), Τσικόπουλος.

ΚΟΥΦΑΛΙΑ: Κανδυλάπτης, Μπάλιος (83' Ζευκόπουλος, Μαργαρίτης, Χαριζάνης, Βλαχόπουλος, Τσακίρης (67' Λαζαρίδης), Ζαγναφέρης (87' Κατσιπίδης), Αποστολίδης, Συμεωνίδης (78' Αβραμίδης), , Γιαννουπλάκης, Χατζής.

Αποτελέσματα

Βέροια - ΠΑΟ Κουφαλίων 3-0
Άρης Παλαιοχωρίου - Ολυμπιακός Κυμίνων 0-0
Αλμωπός Αριδαίας - Μελιτεύς Μελίτης 3-0
Λαγκαδάς - Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου 0-2
Τρίγλια - Εδεσσαϊκός 1-0
Ερμής Αμυνταίου - ΑΣ Γιαννιτσά 1-1
Μακεδονικός - Νίκη Αγκαθιάς 2-3

Βαθμολογία

1. Βέροια 39
2. Άρης Π. 39
3. Αγκαθιά 36
4. Τρίγλια 34
5. Εδεσσαϊκός 30
6. Αγροτικός Αστέρας 28
7. Αλμωπός 28
8. Μακεδονικός 24
9. Γιαννιτσά 23
10. Κύμινα 17
11. Κουφάλια 13
12. Λαγκαδάς 13
13. Ερμής 11
14. Μελιτέας 5

{jlex}flickr:72157706543325535{/jlex}

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ