tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παραχώρησε ισοπαλία στον Εδεσσαϊκό η Βέροια (φωτογραφίες, βίντεο)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Βέροιας με τον Εδεσσαϊκό. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στο ξεκίνημα αλλά η Βέροια έφτασε σχετικά νωρίς στην ισοφάριση. Η Βέροια χωρίς να κινδυνεύσει στο β' μέρος, έχασε ευκαιρίες για να σημειώσει δεύτερο γκολ και ν α πάρει το ματς.

Το πρώτο μέρος ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο και φτωχό σε φάσεις. Ο Εδεσσαϊκός αιφνιδίασε την Βέροια και μόλις στο 1ο λεπτό άνοιξε το σκορ όταν ο Μεταξάς μπήκε από αριστερά και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Βέροια δυσκολεύτηκε να μπει στην αντίπαλη περιοχή και στο 20' είχε ένα σουτ του Κανούλα έξω από την περιοχή στο δοκάρι.

Το 1-1 ήρθε στο 26'. Ο Βεργώνης ανατράπηκε από τον Χαραβιτίδη, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και ο Κανούλας με εύστοχο κτύπημα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ανέβηκε και οι ομάδες έγιναν πιο επιθετικές.

Στο 51' ο Εδεσσαϊκός βρέθηκε κοντά στο γκολ αλλά ο Κοντογουλίδης απόκρουσε το πλασέ του Ταουσάνη από πλάγια θέση. Στο 58' ήταν η σειρά της Βέροιας να απειλήσει με σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Χαντζάρας δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 72' μετά από σέντρα του Μουχάλη από δεξιά, κεφαλιά ψαράκι του Βεργώνη από τη γωνία της μικρής περιοχής, ο Σκαθαρούδης έστειλε την μπάλα άουτ σε άδειο τέρμα.

Στις καθυστερήσεις ο τερματοφύλακας του Εδεσσαϊκού απόκρουσε απευθείας φάουλ του Χαντζάρα. Στο φινάλε η Βέροια έχασε άλλες δυο μεγάλες ευκαιρίες. Μετά από σέντρα του Μαραγκού ο Βεργώνης δεν μπέρεσε από κοντά ενώ στην επόμενη φάση, Μυλωνάς και Σκαθαρούδης δεν μπόρεσαν από κοντά να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.

ΒΕΡΟΙΑ: (Θεοδοσιάδης) Κοντογουλίδης, Μουχάλης, Κυριακίδης, Μαραγκός, Μπακάλης, Βεργώνης, Μπλέτσας 57 (57' Παπουτζίδης), Κανούλας (81' Μυλωνάς), Ταΐρης, Τσικόπουλος, (70' Σκαθαρούδης) Μουρατίδης (46' Χαντζάρας)

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ: (Σαμπάνης) Σοϊλεμέζογλου, Γκαρακλίδης (13' Κωνσταντινίδης), Κιόρτσης, Μωυσίδης, Χαραβιτίδης, Παπαγεωργίου, Ταουσιάνης (77' Λαφαζανίδης), Τούφας, Παπαδημητρίου, Μεταξάς, ( Ντόγος (68' Τσιάκαλος)

Τα αποτελέσματα

Αλμωπός Αριδαίας - Αγκαθιά 2-0
Μελιτέας - Κουφάλια 3-1
Ολυμπιακός Κυμίνων - Αγρ. Αστέρας 1-1
Τρίγλια - Αμύνταιο 3-0
Λαγκαδάς - Μακεδονικός (αναβολή)
Παλαιοχώρι - Γιαννιτσά (αναβολή)

{jlex}flickr:72157676767041507{/jlex}

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ