tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Βέροια καταγγέλλει την στάση Πασσιαλή μετά το Βέροια - Εδεσσαϊκός

Από την Βέροια ανακοινώθηκαν τα εξής σχετινά με την ένταση που προκλήθηκε στο τέλος του ματς: "Παρόλο που η διοίκηση της ομάδας μας από την αρχή του αγώνα προσέφερε άψογη φιλοξενία στον κ. Πασσαλή και στην διοίκηση της ομάδας του, όπως το πράττει σε κάθε εντός έδρας αγώνα μας με όλες τις ομάδες, οι ίδιοι αρνούνταν το οτιδήποτε. Έπειτα, στην διάρκεια του ημιχρόνου η διοίκηση της Βέροιας προσκάλεσε τον κ. Πασσαλή για να του προσφέρει το καθιερωμένο κέρασμα στον χώρο των VIP του γηπέδου, αλλά αυτός αρνήθηκε και πάλι για προσωπικούς( ποιους άραγε;) του λόγους, προετοιμάζοντας έτσι ένα αρνητικό κλίμα.

Μετά το πέρας του αγώνα ολομόναχος ο κ. Πασσαλής πέρασε τον χώρο των VIP ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια της ΒΕΡΟΙΑΣ βρίζοντας και κάνοντας χειρονομίες στους πάντες. Κατά την συγκεκριμένη στιγμή τα αστυνομικά όργανα που είναι εντεταλμένα να είναι στον χώρο καθώς και άτομα από το τεχνικό team της
ομάδας της ΒΕΡΟΙΑΣ έτρεξαν να τον προστατεύουν, όπως και έπραξαν. Όσο αφορά την υποτιθέμενη είσοδο των ποδοσφαιριστών μας στα αποδυτήρια της ομάδας του Εδεσσαικού, αυτό ουδέποτε συνέβη. Η φιλοξενία της Βασίλισσας του Βορρά", όπως και το κοινωνικό της πρόσωπο, παραμένουν άψογα από την αρχή της χρονιάς και έτσι θα συνεχίσουν να είναι".

Η ανακοίνωση του Εδεσσαϊκού

Νωρίτερα ο Εδεσσαϊκός εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

Η ανακοίνωση: "Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εδεσσαϊκού καταγγέλλει όλα όσα συνέβησαν εις βάρος της ομάδας μας στην Βέροια. Καταγγέλλουμε τον ποδοσφαιριστή Μπακάλη ο οποίος εντελώς αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα επιτέθηκε στους ανθρώπους που βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας μας.

Καταγγέλλουμε τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας Μπακάλη, Μαραγκό, Κοντογουλίδη, Κυριακίδη οι οποίοι μετά την λήξη του αγώνα εισέβαλαν στα αποδυτήρια της ομάδας μας και επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές μας. Καταγγέλλουμε την αναίτια, άνανδρη και πισώπλατη επίθεση με γροθιές και κλωτσιές στον διάδρομο των αποδυτηρίων εναντίον του Προέδρου μας Πασσαλή Πέτρο. Δυστυχώς οι άνθρωποι της Βέροιας γύρισαν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.

Τέτοιες συμπεριφορές μόνο σε βασίλισσα δεν ταιριάζουν. Ο Εδεσσαϊκός θα εξακολουθήσει να υπηρετεί με εντιμότητα το ποδόσφαιρο μακρυά από συναλλαγές, βιαιότητες και αναξιοπιστία. Περιμένουμε και από τις αρμόδιες αρχές να πράξουν το ίδιο, διαφορετικά δεν αξίζει τον κόπο...".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ