tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Έχασε το Μακροχώρι από τον Δωτιέα

makroxori vataniakos1

Την ήττα με γνώρισε εντός έδρας με 0-4 από τον Δωτιέα το Μακροχώρι. Οι Ημαθιώτες, βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος με 0-2 και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στην επανάληψη. Όσον αφορά την δεύτερη ομάδα της Ημαθίας, το ματς των Λευκαδίων με τον Εθνικό Φιλιππειάδας ματαιώθηκε και οι βαθμοί πάνε στους φιλοξενούμενους επειδή δεν πληρώθηκε από τα Λευκάδια η διαιτησία. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:

Τρίκαλα AO - Νεοκαισάρεια 2-2
Θεσπρωτός - Πύρασος 0-1
Ρήγας - Οπούντιος 0-1
Βατανιακός - Οικονόμος 1-2
Κοζάνη - Πυρσός 3-1
ΑΕ Καραϊσκάκης - Αναγέννηση Άρτας 4-1
Μακροχώρι - Δωτιεύς 0-4
Λευκάδια - Εθνικός Φιλιππειάδας 0-3 (α.α.)

Τι έγινε στο Μακροχώρι

Οι βάσεις της νίκης των φιλοξενούμενων μπήκαν στο πρώτο μέρος με δύο γκολ με κεφαλιά. Το 0-1 έγινε στο 29' όταν μετά από κόρνερ Σωτηρόπουλου ο Τσατσαλίδης με κεφαλιά νίκησε τον τον Κύρο. Στο 32΄ ο Μπλούκας ανέτρεψε τον Τσατσαλίδη που ανέλαβε να εκτελέσει την εσχάτη των ποινών αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων τον νίκησε. Στο 40' όμως η ομάδα της Αγιάς πήρε προβάδισμα δύο γκολ όταν μετά από κόρνερ του Σωτηρόπουλο ο Κόκκας με κεφαλιά έκανε το 0-2.

Η νίκη του Διωτέα πήρε διαστάσεις θριάμβου χάρη στα γκολ του Κούβελα πλασέ στο 80' μετά την πάσα του Γκονσάλβες και του Τσατσαλίδη με ανάλογη προσπάθεια στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μακροχώρι (Νίκος Μαβίδης): Κύρου, Τσιμτσάρης (80' Καραχαλίδης), Λεφίδης, Μπλούκας, Ζωγράφος, Αράπης, Τάνης, Πατσιαβούρας, Κωτσόπουλος, Τσίκος (62' Ζαχαριουδάκης), Τζέπης (58' Σερασκέρης)

Δωτιέας Αγιάς (Σωτήρης Αντωνίου): Σταυράκης, Πετουζέλης, Γούτος (21' Δημολιός), Κοκκίνης, Κούρδης, Τσατσαλίδης, Ντάκουλας, Κόκκας, Σωτηρόπουλος (62' Κούβελας), Κατσίκης (85' Λάιος), Γκονσάλβες

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ