tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προκρίθηκε στο κύπελλο η Βέροια χωρίς να φορτσάρει - Κέρδισε 2-0 τον Διαγόρα (φωτογραφίες, βίντεο)

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου πέρασε η Βέροια. Στο ματς του πρώτου γύρου, επικράτησε με 2-0 του Διαγόρα Ρόδου και πήρε την πρόκριση. Η «Βασίλισσα» χωρίς να απειληθεί από τον αντίπαλο, σημείωσε δυο τέρματα και είχε 3-4 καλές φάσεις για γκολ. Γενικά το παιχνίδι ήταν μέτριο, με λίγες φάσεις και κακό ρυθμό (δείτε τις καλύτερες φάσεις στο παρακάτω βίντεο). Στην επόμενη φάση, η Βέροια θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό.

Στο πρώτο μέρος το θέαμα ήταν φτωχό. Οι κλασσικές ευκαιρίες έλειψαν και το 0-0 έμεινε μέχρι την ανάπαυλα. Η Βέροια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν κατάφερε να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα. Δυο φορές μόνο οι παίκτες της βρέθηκαν σε θέσεις εκτέλεσης αλλά και στις δυο περιπτώσεις ο Τσέλιος ήταν σε ετοιμότητα.

Συγκεκριμένα, στο 31’ ο Σιμόνι πήρε την πάσα από τον Λεφίδη, έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας του Διαγόρα μπλόκαρε. Στο 40’ ο Κανούλας πήρε από τον Πέντα, έκανε το σουτ αλλά ο Τσέλιος έπεσε στην γωνία και έδιωξε σε κόρνερ.

Στο ξεκίνημα του β’ μέρους η Βέροια άνοιξε το σκορ. Στο 49’, ο Σιμόνι με προβολή μέσα από την περιοχή, σε γέμισμα συμπαίκτη του από το χώρο του κέντρου, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 59’ η Βέροια διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Μελικιώτης έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή, πάσαρε στον Βεργώνη που έκανε την σέντρα και ο Σιμόνι με σουτ έγραψε το 2-0.

Στο 75’, μετά από σέντρα του Μουχάλη, η μπάλα έφτασε στον Χατζάρα ο οποίος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 88’ ο Διαγόρας έφτασε πολύ κοντά στο 2-1 όταν ο Μπαρμπαρούσης βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Βοσνιάδη αλλά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Στην εκπνοή του ματς, η Βέροια είχε άλλη μια καλή ευκαιρία αλλά η κεφαλιά του Χατζάρα από καλή θέση ήταν χλιαρή και κατέληξε στην αγκαλιά του Τσέλιου.

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Δέλιος, Βρούζος)

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Λεφίδης, Μανιώτης, Μαραγκός, Πολύζος (79’ Ζούρκος), Βεργώνης, Πέντα, Μελικιώτης (73’ Χατζάρας), Κανούλας, Σκαθαρούδης (15’ Σιμόνι).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης (61’ Ευαγγελιδάκης), Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Κασνέτσι (69’ Αμπατανέο), Καρπαθάκης, Κέρι, Γλυνός, Μπελέρης, Ναβαλόν (46’ Μπουρλάκης), Μπαρμπαρούσης.

{jlex}flickr:72157710896901431{/jlex}

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ