tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρεμιέρα την Κυριακή η Βέροια με έναν γνώριμο αντίπαλο

Με έναν γνώριμο αντίπαλο θα κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα η Βέροια. Θα υποδεχθεί την Κυριακή τον Διαγόρα, τον οποίο πριν λίγες μέρες κέρδισε και απέκλεισε από το κύπελλο.

Αγωνιστικά, η Βέροια έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα. Αυτό που θέλει είναι να κάνει κι ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με νίκη. Στο Κυριακάτικο ματς, θα λείψει μόνο ο Σκαθαρούδης ο οποίος δεν ξεπέρασε ακόμη τον τραυματισμό του, σε αντίθεση με τον Ταΐρη, που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Σήμερα Σάββατο έγινε μία χαλαρή προπόνηση στο Ταγαροχώρι και στην συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή, στην οποία ο Σάκης Θεοδοσιάδης πήρε τους παρακάτω 20 ποδοσφαιριστές: Βοσνιάδης, Μπλατσιώτης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Μανιώτης, Ζούρκος Νικ., Ζούρκος Αλ., Λεφίδης, Ταϊρης, Πολύζος, Βεργώνης, Μπλέτσας, Πέντα, Χαντζάρας, Κανούλας, Σιμόνι, Μεληκιώτης, Πασάς.

Από την άλλη πλευρά, με καλή ψυχολογία και με πίστη ότι θα μπορέσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, έφτασε στην Βέροια ο Διαγόρας ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την ομώνυμη τοπική ομάδα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Football League.

Στην αποστολή είναι ο Φώτης Γεωργίου ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του όχι όμως και οι Μεντί και Μκρτσιάν. Ο πρώτος τραυματίστηκε και θα μείνει αρκετά εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων και ο δεύτερος «χρωστάει» μια αγωνιστική από το περσινό πρωτάθλημα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ