tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παληκαρίσιο "διπλό" της Βέροιας - Κέρδισε με παίκτη λιγότερο στην Ιεράπετρα

Στις νίκες επέστρεψε η Βέροια. Αν και έπαιζε από το 33' με παίκτη λιγότερο, με γκολ που σημείωσε ο Πασάς στο δεύτερο μέρος, κέρδισε με 0-1 στην Ιεράπετρα.

Το πρώτο μέρος ήταν κακό ποιοτικά. Οι δυο ομάδες περιορίστηκαν σε παιχνίδι μεσαίας γραμμής, με λάθη και χωρίς φάσεις στις δυο εστίες.

Η Βέροια μπήκε καλύτερα στο ματς και πιέζοντας ψηλά προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο. Στο 5' ο Σιμόνι βρέθηκε μόνος στην περιοχή της Ιεράπετρας κι έκανε ένα φαλτσαριστό σουτ αλλά ο Καραγκιολίδης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Στο 10' η Βέροια είχε άλλη μια καλή στιγμή, την τελευταία της στο πρώτο μέρος. Ο Ζούρκος έπιασε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του τερματοφύλακα, πετάχτηκε ο Πασάς αλλά η προσπάθειά του κατέληξε άουτ.

Μετά το τέταρτο η Ιεράπετρα ισορρόπησε το ματς και σιγά σιγά πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ειδικά μετά την αποβολή του Μπλέτσα στο 33' με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρά την κατοχή μπάλας, οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν την Βέροια. Χαρακτηριστικά, το πρώτο σουτ που επιχείρησαν προς την εστία του Βοσνιάδη, ήταν έξω από την περιοχή στο 45' κι εξουδετερώθηκε εύκολα από τον τερματοφύλακα της Βέροιας.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε. Ο ρυθμός ανέβηκε, το παιχνίδι άνοιξε και οι δυο ομάδες άρχισαν να δημιουργούν απειλές.

Η Ιεράπετρα στο 49' βγήκε στην αντεπίθεση, ο Κατσικοκέρης βρέθηκε μόνος απέναντι στον Βοσνιάδη, προσπάθησε να κάνει γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι σε ξεμαρκάριστο συμπαίκτη του αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας έσωσε την εστία του.

Στο 51' ήταν η σειρά της Βέροιας να χάσει μεγάλη ευκαιρία. Ο Σιμόνι έκανε το σουτ από κοντά αλλά ο Καραγκιολίδης έπεσε εντυπωσιακά στην γωνία του και έσωσε την εστία των γηπεδούχων.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια πολύ καλή στιγμή στο 56' με σουτ του Χιντζίδη μέσα από την περιοχή που πέρασε λίγο άουτ και μια κεφαλιά του Αποστολόπουλου στο 58' από κοντά που είχε την ίδια τύχη.

Η Βέροια είχε δυο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ στο 61' και στο 65' με κεφαλιές από πολύ κοντά, μετά από κόρνερ, την πρώτη με τον Πασά και την δεύτερη με τον Βεργώνη που έφυγαν άουτ.

Το σκορ άνοιξε στο 68'. Ο Πασάς έκλεψε από τον Σέχουλ στο χώρο της μεσαίας γραμμής, έφυγε μόνος και με σουτ από το ύψος της περιοχής έγραψε το 0-1.

Στο 74' οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση. Μετά από κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Αποστολόπουλο ο οποίος έκανε το σουτ από κοντά αλλά ο Βοσνιάδης έπεσε στην γωνιά του και απόκρουσε δύσκολα.

Στο τελευταίο τέταρτο η Ιεράπετρα προσπάθησε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση και στις καθυστερήσεις έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σκόνδρα, όταν μετά από γέμισμα βρέθηκε μόνος, έκανε ένα σουτ στον αέρα αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαχαίρας (Νικολάου, Σταυρόγλου)

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Καραγκιολίδης, Καραγιάννης, Χιντζίδης, Σέχουλ (70' Χρυσαφάκης), Τζελέπης (6' Μάγγας), Σμίλτος, Αναστασόπουλος, Βογιατζής, Κατσικοκέρης, Παπαδόπουλος (68' Σκόνδρας) , Αποστολόπουλος

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Μαραγκός, Στάμου, Μπλέτσας, Βεργώνης, Ζούρκος Ν (67' Ταΐρης)., Πέντα (38' Ζούρκος Αλ.), Σιμόνι, Χαντζάρας, Πασάς (79' Σκαθαρούδης).

Αποτελέσματα

Αιγάλεω - Διαγόρας 0-2
Ιεράπετρα - Βέροια 0-1
Καλαμάτα - Ασπρόπυργος 2-2
Ιάλυσος - Καβάλα 0-0
Θεσπρωτός - Τρίκαλα 1-2
Τρίγλια - Νίκη Βόλου 0-0
Ολυμπιακός Βόλου - Ιωνικός 1-1

Βαθμολογία

  1. Τρίκαλα 19
  2. Ιωνικός 17
  3. Καβάλα 15
  4. Βέροια 15
  5. Ιεράπετρα 14
  6. Διαγόρας 13
  7. Ολυμπιακός Β. 13
  8. Ασπρόπυργος 11
  9. Καλαμάτα 11
  10. Τρίγλια 10
  11. Νίκη Βόλου 9
  12. Αιγάλεω 8
  13. Θεσπρωτός 8
  14. Ιάλυσος Ρόδου 6

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ