tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χωρίς Κανούλα και στην Ρόδο η Βέροια - Συνεργάτης του Γεωργιάδη ο Βαγγέλης Ντίσιος

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας για το ματς της Κυριακής κόντρα στον Ιάλυσο. Η προπόνηση ενεργοποίησης θα πραγματοποιηθεί αύριο στη Ρόδο με την άφιξη της αποστολής στο σμαραγδένιο νησί.

Στη διάθεση του τεχνικού τιμ βρίσκονται οι Στάμου και Μουχάλης καθώς ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που αντιμετώπισαν. Ιωάννου και Λεφίδης συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση της ομάδας ενώ ο Κανούλας ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Ο κόουτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Μουρατιδη καθώς είναι κλινήρης.

Τελευταία στιγμή αποκλείστηκε απο την αποστολή ο Σκαθαρούδης ο οποίος προσβλήθηκε απο γαστρεντερίτιδα. Την αποστολή της Βέροιας απαρτίζουν οι: Βοσνιάδης, Μαραγκός, Στάμου, Μπλατσιώτης, Πέντα, Ζούρκος, Μεληκιώτης, Ταΐρης, Μανιώτης, Χατζάρας, Ζούρκος Α., Σιμόνι, Πασάς, Βεργώνης, Μουχάλης, Πολύζος, Μπλέτσας.

Ο Ντίσιος συνεργάτης του Γεωργιάδη

Η Βέροιας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Ντίσιο Ευάγγελο ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA PRO. Ο κ. Ντίσιος έχει εργαστεί στον Αστέρα Τρίπολης και στη Δόξα Δράμας ως συνεργάτης του Στάικου Βεργέτη. Διετέλεσε πρώτος προπονητής στις ομάδες ΦΑΣ Νάουσας, Αλμωπό Αριδαίας, Αετό Σκύδρας, Εδεσσαϊκό και Απόλλων Κρύας Βρύσης.

Τη θέση του προπονητή φυσικής κατάστασης αναλαμβάνει ο Έλκας Πασχάλης καθώς ο Απόστολος Χατζάρας θα μετατεθεί ως άμεσος συνεργάτης του Αναστάσιου Ανθυμιάδη στην Κ17 που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League Νέων.

Με αυτές τις προσθήκες ολοκληρώνεται το τεχνικό επιτελείο του Ν.Π.Σ ΒΕΡΟΙΑ.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ