tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Απέκτησε Παυλίδη και Πόζογλου η Βέροια

Με τους Μπάμπη Παυλίδη και Στέλιο Πόζογλου ενίσχυσε την μεσαία της γραμμή η Βέροια. Την Τετάρτη οι δυο παίκτες υπέγραψαν τα συμβόλαια συνεργασίας τους και εντάχθηκαν στο δυναμικό της "Βασίλισσας".

Ο Χαράλαμπος Παυλίδης γεννήθηκε στις 6/5/1991, παίζει στην μεσαία γραμμή, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Βέροια και έπαιξε με την φανέλα της στην Γ’, στην Β” εθνική αλλά και στην Superleague. Φόρεσε ακόμη την φανέλα της Νίκης Βόλου και του Άρη Θεσσαλονίκης (έπαιξε και στην Superleague με την φανέλα του Άρη). Φέτος ξεκίνησε την σεζόν στον Απόλλωνα Σμύρνης, στην Superleague 2, και μετακινήθηκε με υποσχετική στην Βέροια.

Μιλώντας ως παίκτης της Βέροιας πλέον, ο Μπάμπης Παυλίδης σημείωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στα μέρη που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Στόχος μου είναι να βοηθήσω κι εγώ την προσπάθεια της ομάδας να πάρει την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στην Βέροια. Με το παιχνίδι μου θα προσπαθήσω να τους βγάλω ασπροπρόσωπους”.

pozoglou

Ο Στέλιος Πόζογλου γεννήθηκε στις 22/6/1996 και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Ξεκίνησε την σεζόν στον Ολυμπιακό Βόλου και μετακινήθηκε στην Βέροια ως ελεύθερος. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ όπου έμεινε τρία χρόνια. Αγωνίστηκε ακόμη στην Πάνω Καρμιώτισσα Κύπρου, στον Πανσερραϊκό, στον Εθνικό Άχνας (Κύπρο) και στον Θεσπρωτό.

Σε δήλωσή του μετά την μεταγραφή του στην Βέροια, ο Στέλιος Πόζογλου τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια της Βέροιας. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να εξασφαλίσουμε την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία”.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ