tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σκληρό μπρα ντε φερ για την αναδιάρθρωση της SL2

Σκληρό μπρα ντε φερ παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες γύρω από το αν θα γίνει ή όχι η αναδιάρθρωση της Superleague 2 και το αν θα γίνει μια μεγάλη Β' εθνική κατηγορία.

Από την μια πλευρά έχουμε τις ομάδες της Football League και τις πρωταθλήτριες της Γ' εθνικής που πιέζουν για την αναδιάρθρωση. Μάλιστα σύσσωμες οι ομάδες Φούτμπολ Λιγκ (με Απόλλωνα Πόντου και Κέρκυρα, που υποβιβάστηκαν, αντί Τρικάλων και Ιωνικού, που ανέβηκαν στη θέση τους στη SL2), μαζί με τις 8 πρωταθλήτριες της Γ΄ Εθνικής, 22 στον αριθμό, απαιτούν άμεση αναδιάρθρωση και βάζουν το μαχαίρι στο κόκκαλο, απειλώντας ότι αν δεν γίνει Β΄ Εθνική δυο ομίλων, παραδίδουν τις σφραγίδες τους την Παρασκευή στο Υφυπουργείο Αθλητισμού και δεν παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά, κάθετα αρνητικές στο ενδεχόμενο ενιαίας Β΄ Εθνικής, με αναδιάρθρωση και κατάργηση της Φούτμπολ Λιγκ, είναι 11 από τις 12 ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ 2. Μαζί με τις Ξάνθη και Πανιώνιο που ήρθαν από την μεγάλη κατηγορία, αλλά και Τρίκαλα-Ιωνικό που ανέβηκαν βαθμολογικά από την παρακάτω, αλλά και με μόνη εξαίρεση τον Πλατανιά, που δεν κατέστη εφικτό να επικοινωνήσει και να εκπροσωπηθεί. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ