tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φιλική τριάρα της Βέροιας επί του ΠΑΣ Γιάννενα

Υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και εικόνα ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία της έδειξε η Βέροια στο φιλικό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα. Χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, επικράτησε με 3-0 του σαφώς πιο έτοιμου ΠΑΣ, που αγωνίζεται και δυο κατηγορίες ψηλότερα.

Η Βέροια ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο μέρος. Έπαιξε σαν ίσος προς ίσο τον ΠΑΣ, είχε καλή κυκλοφορία της μπάλα, άνοιξε το σκορ και παρουσίασε πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά.

Στο 27’, ο Λουκίνας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έγραψε το 1-0. Το πέναλτι κέρδισε ο Πασάς από τον Πανουργιά.

Μετά το γκολ, ο ΠΑΣ ανέβηκε, έβαλε την μπάλα στην περιοχή της Βέροιας αλλά οι γηπεδούχοι αμυντικοί δεν του επέτρεψαν να φτάσει σε θέση εκτέλεσης.

Αντίθετα, η Βέροια εκμεταλλεύτηκε μια ευκαιρία που της δόθηκε και στο 40’ έγραψε το 2-0. Ήταν μια φάση διαρκείας. Ο Πασάς βρέθηκε σε θέση για σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, με την παρέμβαση του Σιμόνι έφτασε στον Λουκίνα ο οποίος από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου, ο ΠΑΣ έχασε την ευκαιρία να μειώσει όταν ο Φαμπρίτσιο Μπρένερ έπιασε “αέρα” αμαρκάριστος στην περιοχή της Βέροιας, σε μπροστινή μπαλιά του Πανουργιά.

Με γκολ ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος η Βέροια. Ο Πόζογλου έκανε μια σέντρα έξω από την περιοχή, ο Πασάς πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι με κοντινό σουτ έγραψε το 3-0. Στο 52’ ο Πασάς με ατομική προσπάθεια βρέθηκε σε θέση εκτέλεσης μέσα στην αντίπαλη περιοχή αλλά ο Γιαννίκογλου απόκρουσε. Η μπάλα έφτασε στον Βεργώνη αλλά το σουτ έξω από την περιοχή, πέρασε λίγο άουτ.

Από εκεί και μετά η Βέροια συντήρησε το προβάδισμά της, χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα.

Ο ΠΑΣ στο 53’ έχασε μεγάλη ευκαιρία. Πρώτα ο Ελευθεριάδης και μετά ο Ντομίγκεζ, δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα από κοντά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη μια καλή στιγμή με σουτ του Καρτάλη στο 84’. το οποίο μπλόκαρε ο Τσιμόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαλούτας (Παπαδάκης, Νησελίτης)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης (61’ Τσιμόπουλος), Μουχάλης, Παπαχρήστος, Πεταυράκης (89' Τασιόπουλος), Μαραγκός, Βεργώνης (73’ Οικονόμου), Μπλέτσας (87' Περτσιούνης), Σιμόνι (59’ Μούργος), Πόζογλου (82’ Αποστολόπουλος), Πασάς (85’ Ιωάννου), Λουκίνας (66’ Καραγιάννης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Γιαννίκογλου, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Πανουργιάς, Γώγος, Κάστρο (46’ Λιάσος), Ντομίνγκες, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Δούμτσης (46’ Λώλης), Λέο. Στο 57’ βγήκαν οι Οικονομόπουλος, Πήλιος, Πανουργιάς, Γώγος, Ντομίνγκες, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Λέο και μπήκαν οι Σαλιάκας, Ροντρίγκο, Νάουμετς, Παντελάκης, Πίρσμαν, Καρτάλης, Σιόντης, Παμλίδης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ